Så lång är Kishti Tomita och 5 andra saker du undrar

Kishti Tomita och pojkvännen Souleymane

Kishti Tomtias pojkvän Souleymane Toure är två meter lång. Men hur lång är Kishti?
Var bor hon och vad är hennes ålder?

Legenden Kishti Tomita syns ännu en gång i tv-rutan då hon är en av jurymedlemmarna i Idol 2021. Men vem är Kishti egentligen vid sidan av rampljuset?

Vad är Kishti Tomitas ålder och var bor hon?

Kishti Sylvia Margareta Tomita Toure föddes den 19 november år 1963 och är idag 57 år gammal. Hon är född i Stockholm och uppvuxen i Handen i Haninge. Men idag bor hon tillsammans med pojkvännen Souleymane på Mariatorget i Stockholm.

Kishtis tidigare man och numera pojkvän Souleymane Toure

Kishti Tomita har varit gift fyra gånger. Nu är hon ogift, men i en relation med sin senaste ex-make. År 2011 träffade Kishti sin älskling Souleymane Toure, 37, och blev förälskad upp över öronen. Året därpå gifte de sig och var kärare än någonsin. Men fem år senare, 2017, skilde sig paret av olika anledningar.

Den separationen varade dock inte för evigt. Något år efter skilsmässan hittade Kishti och Souleymane tillbaka till varandra och blev ihop igen. De har däremot inte gift om sig utan lever idag som sambos.

Kishti och Souleymane på Julgalan i samarbete med Make Up Store på Tele2 Arena år 2013.

FOTO: Fredrik Hessman/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hur lång är Kishti Tomita? Egna orden om längden

Något som många undrar över kring Kishti är hennes längd. Orsaken till det är kanske att hennes längd skiljer sig en del från pojkvännens? Oklart. Något som däremot står helt klart är just hur lång Kishti är.

– Han är två meter lång och jag är bara 154 centimeter, har Kishti tidigare avslöjat i en intervju med Hälsoliv.

Vad heter Kishti Tomita på Instagram?

Kishti är ju inte bara aktiv med sången och i jurypanelen i Idol. Hon är även aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där har heter hon kishtitomita.se och har strax över 13 000 följare.

”Det är orimligt!”

Kishti satt i Idoljuryn redan år 2007. En av de sökande klev då in och gav inte något värst intryck på Kishti. Hon blev så arg att hon fick ett utbrott och skrev ”Det är orimligt!”. Detta videoklipp blev snabbt viralt och spreds som en löpeld på internet, och gör fortfarande. Vad som är så speciellt och kul med klippet får nog gemene man svara på.

LÄS OCKSÅ: Så såg Idol-Kishti Tomita ut som ung

LÄS OCKSÅ: Så träffades Björn Skifs, 73, och Pernilla Skifs, 55

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!