casper janebrink

Dottern Alice flytt – efter Casper och Helena Janebrinks skilsmässa

HELENA JANEBRINK, CASPER JANEBRINK, ALICE JANEBRINK

Efter dess att Casper Janebrink och Helena Janebrink gick skilda vägar har de sålt det gemensamma boendet och istället köpt sig två separata hem.
Nu står det klart var dottern Alice har flyttat.

Mycket har hänt sedan Casper Janebrink, 52, och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, gick skilda vägar i februari.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram.

Inte långt efter skilsmässan kom den stora nyheten – Casper skulle bli pappa igen. Denna gången med flickvännen Therese Andersson, 34. Paret träffades på ett gym i Partille och i september kom lilla barnet!

Det visade sig att det blev en liten son och han kom till världen den 22:a september. Han har däremot inte fått något namn ännu, så spänningen är olidlig vilket namn som Casper och Therese väljer.

Helena Janebrink lämnar Floda för ett liv i stan

Men det är inte bara på Caspers håll som det hänt en hel del. Helena har nämligen också ställt om helt och numera är hon en storstads-bo. Efter beslutet om skilsmässa flyttade Helena in till stan, något som hon alltid drömt om.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättade Helena för Hänt i våras.

Tidigare bodde ex-paret i Casper Janebrinks barndomshem, en villa i Partille. Men 2017 flyttade Casper och Helena till ett topp-modernt hus i Floda, som de köpte för 7,5 miljoner. I en intervju med Expressens Leva & Bo berättade Casper om huset.

– Jag bor i ett litet villaområde som ligger i utkanten av Floda. Baksidan av villan vetter åt skogen där jag ofta tar en sväng med hundarna. Huset är på kanske 175 kvadrat med ett attefallshus mot gatan.

Alice Janebrink flyttar – bor med mamma Helena

I slutet på februari 2022 såldes huset på 170 kvadrat för 9,5 miljoner så det blev en vinst på två miljoner kronor.

Och det är ju såklart inte bara Casper och Helena som skaffat sig nya hem. Casper har tidigare berättat i intervjuer att sonen Felix, 17, kommer bo främst hos honom och nu står det klart att dottern Alice, 19, har flyttat med sin mamma in till Göteborg city.

Detta är offentliga handlingar och så här ser huset ut som Helena och Alice numera bor i.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN