ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Alexander Pärleros avslöjar: Så är Bianca Ingrosso egentligen

20 jul, 2022 
André Färnsveden
Alexander Pärleros tittar in i kameran. Bianca Ingrosso från programmet Talang.
De senaste åren har Bianca Ingrosso nått stora framgångar som entreprenör. I en intervju med Hänt hyllar nu Alexander Pärleros den unga affärskvinnan.
Annons
Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

Entreprenören Alexander Pärleros, 37, startade sin podcast Framgångspodden för sju år sen och har nått stora framgångar. Nyligen gästades Alexander av världskända musikproducenten David Guetta, 54, och har tidigare även fått besök av svenska kändisar som Bianca Ingrosso, 27.

Bianca Ingrossos stora genombrott för svenska folket började när familjen fick sin egna reality-serie Wahlgrens värld. I programmet får tittarna följa Pernilla Wahlgrens, 54, liv ihop med dottern Bianca och hennes bröder Oliver Ingrosso, 32, och Benjamin Ingrosso, 24, samt Theo Wahlgren, 15.

För varje år som serien pågått har Biancas följarskara successivt växt och i dag är hon en av Sveriges största influencers. Hon blev även en erkänd entreprenör då hon har nått stora framgångar med sitt företag Caia. Nyligen startade hon ytterligare ett bolag, ANI, som hon driver med vännen Lovisa Worge, 24.

Annons

Bianca Ingrossos ord om den nya lägenheten

Biancas framgångsrika karriär har även resulterat i köpet av en lyxig lägenhet på Östermalm som Bianca ser som ett potentiellt familjehem. I en vlogg på Youtube svarade hon på frågor och fördomar från följarna om det nya köpet.

Bianca läste då upp en fråga som en följare hade ställt och svarade sedan på den.

– De här vet jag inte om jag ska ta bort eller inte... Men att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner, sa Bianca i vloggen innan hon svarade:

– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer. Men det är värt det, det är värt det, det är värt det.

Bianca har även förklarat att målet med lägenheten är att hennes framtida barn ska ha en så trygg och bra miljö som möjligt och att det är en investering i vad hon ser som ett familjehem.

– Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg. Där min familj kan vara ”the happy little family.” Så jag är väldigt stolt över att jag köpt mig mitt familjehem, förklarade hon i en vlogg.

Alexander Pärleros ärliga ord om Bianca

Det är ingen hemlighet att Bianca har lyckats med sin karriär. I en exklusiv intervju med Hänt hyllar Alexander Pärleros den svenska affärskvinnan och förklarar att hon gör ett utmanande jobb.

Annons

– Nej men alltså hon har ett tufft jobb, hon har gjort så otroligt mycket stora saker men sedan också är hon ju i rampljuset konstant hela tiden. Och det är jag inte avundsjuk på henne på och det lasset hon drar där, det är tufft. Men sen också det hon gör med Caia och hennes nya bolag Ani är beundransvärt, säger han till Hänt.

Bianca har gästat Framgångspodden vid flera tillfällen och Alexander Pärleros har kunnat följa hennes resa genom framgången.

– Jag har intervjuat henne några gånger, och jag tycker hon verkligen växer och blir större och större varje gång jag intervjuar henne och blir en riktig "business-woman", en power-kvinna!, säger Alexander till Hänt.

FOTO: Malin Hoelstad/SvD/TT, Karin Törnblom/TT

Annons