Lyxiga detaljerna inifrån Pernilla Wahlgrens nybyggda villa

20 jul, 2022 
Pernilla Wahlgren framför det stora huset på Lidingö.
Det är ingen hemlighet att Pernilla Wahlgren renoverar sin lyxvilla på Lidingö.
Nu har hon tagit ett nytt beslut om renoveringen.
Läs om de nya planerna här!
Annons
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 54, håller sig ständigt aktuell med nya projekt. Det kan vara tv-program som Masked singer eller Wahlgrens värld. Det kan även vara egna föreställningar som Pernilla Wahlgren har hybris, eller hus- köp och renoveringar.

Pernilla har haft fullt med sina olika hus senaste tiden. På hemmaplan renoverar hon ett lyxigt hus på Lidingö, och i Spanien har hon nyligen köpt ett nytt hus med pojkvännen Christian Bauer, 55. Tidigare har familjen bott i Casa Rosa under sina semestrar men har alltså ett nyare alternativ i Casa Rosa 2.0.

Innan Pernilla åkte på sin semester behövde hon flytta in hos sin dotter Bianca Ingrosso, 27, då renoveringen av villan på Lidingö var i full gång. Och nu verkar det som att hon har tagit ett nytt beslut för den stora lyxvillan...

Annons

Pernillas påkostade husprojekt på Lidingö

Men Pernilla har möts av en del motgångar under renoveringen. I ett avsnitt av Wahlgrens värld pratar hon med vännen Emilia Löf Karlsson, 38, och förklarar att hon börjar bli orolig över allt sprängande.

– Drar jag i handbromsen nu och säger; ”Nä, nu räcker det”, då står jag med en tomt för en jävla massa miljoner och inget hus, säger Pernilla till Emilia när vännen frågar om hon känner sig stressad.

Hon bakade istället en tjusig kladdkaka och prydde den med ett budskap till entreprenören; ”Grymt jobbat men sluta spräng!”.

Nya bilder visar detaljerna i huset

I ett bildspel som Pernilla delar på Instagram visar hon nu upp både nya golvplattor i sten och tjusiga tapeter med bland annat ananas och rosa palmer.

Annons

Känslan hon vill åt i det nya huset är ”boutique hotel”. Pernilla förklarar att Lisa Krogstad är perfekt för jobbet då hon har inrett några av hennes favorit hotell.

Som bekant har Pernilla en tendens av att gå fullt ut i sina projekt och det nya huset som hon beskriver som ”allt annat än vanligt”, är inget undantag.

Och en sak är säker. Vi kommer gå ”All in”! Villa Wahlgren - “Anything but ordinary!”, skriver Pernilla på sin Instagram och visar samtidigt upp detaljerna från de nya inredningsplanerna.

Om allt går som planerat, kan Pernilla flytta in redan efter sommaren.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Isaksson/TT

Annons