LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christian Bauers vädjan till Pernilla Wahlgren – vill ha förändring i relationen

17 jul, 2022 
AvLovisa Ström
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par i över ett år nu.
Men nu berättar Pernilla att Christian önskar att se en förändring i deras relation.
Läs här!
Annons
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”Brand logo
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer fann varandra för drygt ett år sedan och har hållit ihop sedan dess. Hela nöjessverige stannade upp när Pernilla bekräftade att Christian var hennes nya pojkvän, men idag är de minst sagt självklara.

Just nu njuter de av varandras sällskap i Pernillas lyxiga hus i Spanien, men under deras resa har Christian tagit upp en sak.

Pernillas semester med Christian: ”Totalt nyförälskad”

Det är i podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har med vännen Sofia Wistam, som hon berättar om deras härliga semester i Spanien.

– Vi har hållit oss väldigt mycket i huset och det har varit så skönt. Jag vill inte lämna det här huset. Jag har lyssnat på massa av poddar, jag som aldrig har tid med det. Jag får liksom nypa mig i armen över att det här är mitt hus för jag är kär, jag är helt såld, säger hon.

Hon fortsätter:

– Och det är så mysigt att vara här med Christian. Vi har bara varit tillsammans i ett år men jag är totalt nyförälskad. Det är så himla härligt att det känns så otroligt bra. Sen blir ju det här också en speciell plats för oss eftersom det var när jag tog ner honom hit som det verkligen landade.

Annons

Christian Bauers vädjan till Pernilla – efter beteendet: ”Snälla”

Senare i podden kommer de in på hur man konsumerar sociala medier. Sofia konstaterar då att hon lätt kan hamna i att hon bara ligger och skrollar, något som Pernilla absolut känner igen sig i.

Sanningen är att Pernillas mobilanvändning har gått så långt att Christian till och med har bett henne lägga undan mobilen.

– Jag är inne i en närmast sjuklig Instagrambesatthet. Christian säger hela tiden bara "snälla, ska vi försöka ha mindre skärmtid? Jag kommer inte säga till dig, men du kanske kan försöka lägga ifrån dig..?”, berättar hon.

Hon fortsätter:

– Och häromdagen fick jag såhär "grattis din skärmtid har minskat". Den hade då minskat till 9 timmar och 37 minuter. Sitter jag 10 timmar?!

FOTO: TT

Annons