Pernilla i tårar – efter splittringen från 15-årige sonen Theo: ”Saknar honom”

Theo Wahlgren och Pernilla Wahlgren

Att Pernilla Wahlgren står nära sina barn råder det inga tvivel kring.
Nu har hon för en period splittrats från sin son Theo.
– Detta är ju första gången någonsin sedan Theo var liten som jag inte kan ringa eller smsa honom varje dag, säger hon i sin podcast.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Hela familjen Wahlgren har blivit stora profiler sedan starten av realityserien Wahlgrens värld som började sändas 2016. De är nu inne på sin 11:e säsong i ordningen.

I programmet får tittarna främst följa Pernilla Wahlgren, 54, men också hennes barn Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Efter den tionde säsongen kom Bianca med chockbeskedet att hon hoppar av succéserien för att fokusera på annat. Däremot dyker hon fortfarande upp titt som tätt.

Men en annan vi fått lära känna under den senaste säsongen är ingen mindre än Pernillas nya kärlek Christian Bauer som även han nu är med i serien.

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

Det gör alla Pernillas barn – samtliga är i rampljuset

Samtliga av Pernillas barn syns ofta i rampljuset. Oliver har nyligen startat restaurangen Olli som redan kommit att bli en kändistät samlingsplats. Dessutom arbetar han som musikproducent och dj.

Bianca har haft omåttliga framgångar med sina sociala medier och egna företag och står ständigt i strålkastarnas ljus med sina 1,3 miljoner följare på Instagram.

Även Benjamin har haft enorma framgångar – inte minst under det senaste året. Nyligen släppte han ett efterlängtat album och har även uppträtt på den stora festivalen Lollapalooza.

Nu börjar dessutom minstingen Theo komma upp i åldern att han syns mer och mer – inte minst på storasyster Biancas kanaler. Däremot håller han sig utanför rampljuset en hel del fortfarande.

Pernilla Wahlgren saknad efter sonen Theo

Theo har nu fyllt 15 år och nyligen berättade Pernilla om hans lyxiga födelsedagspresent – en mopedbil. I samband med detta uttryckte hon oro inför att han ska ut på vägarna själv i den lilla bilen.

Men något körande under den närmsta tiden verkar det inte bli för Theo. Han är nämligen iväg på konfirmationsläger. I podcasten Wahlgren och Wistam berättar hon att det är första gången som hon inte har möjlighet att kontakta sin son.

– Detta är ju första gången någonsin sedan Theo var liten som jag inte kan ringa eller smsa honom varje dag. För han är ju då på det här konfirmationslägret och där tar de deras mobiltelefoner, berättar hon.

Men nog har hon allt fått lite uppdateringar om sonen ändå. Det är nämligen Kristin Kaspersens son Leon Fahlén som är en av ledarna på lägret så Kristin har skickat en video till Pernilla på sonen när han spelade golf – något som nästan rörde henne till tårar.

– Jag började typ gråta, för att jag ser min son stå och spela golf. Jag saknar honom så mycket!, säger Pernilla.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!