Pernilla Wahlgren varnas – efter oron för 15-årige sonen Theo

PERNILLA WAHLGREN, THEO WAHLGREN

Theo Wahlgren har fått en riktigt lyxig födelsedagspresent!
Men nu varnas mamma Pernilla efter det dyra köpet.
”Inte redo”, lyder uppmaningen.
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
0:40

Efter reklamen: Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

(0:40)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, lever i princip hela sitt liv i offentligheten. Med sina elva säsonger av Wahlgrens värld har tittaren fått en insikt i hur det är att leva som en Wahlgren/Ingrosso.

Dessutom har hon turnerat med den egna showen Pernilla har hybris och driver en podcast tillsammans med vännen Sofia Wistam, 56 – Wahlgren och Wistam.

Det är mycket rampljus för hela familjen – iallafall nästan. Theo Wahlgren, 15, som är yngst i syskonskaran håller sig än så länge en bit utanför offentligheten.

Pernilla erkänner oron hon har för sina barn

I Wahlgren och Wistam öppnar Pernilla upp sig om oron hon har inför sina barn trots att de vuxit upp.

– Jag är ju fortfarande orolig... för Bianca till exempel när hon är ute. Jag skulle ju önska att hon ringde mig och skrev sms när hon kom hem på kvällarna, erkänner Pernilla.

Samtidigt berättar hon om mamma-beteendet som hon insett är lite mindre charmigt som hon fortfarande har när det kommer till barnen.

– Jag skriver fortfarande, om hon lägger ut som hon la ut på insta igår att ”Alla shottar utom jag”, så skriver jag ”Braaaa!” och gör tummen upp. Eller ”Glöm inte varannan vatten”, kan jag skriva. Jag har ju någon sorts... att jag gärna vill ha kontroll ändå. Samtidigt som jag förstår att jag måste släppa det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter lyxiga presenten till Theo – Pernilla varnas

I det senaste avsnittet av podcasten berättar Pernilla att Theo äntligen fått hem sin mopedbil som han fick i födelsedagspresent tidigare i år. Presenten fick han inte bara av mamma Pernilla utan Bianca och Benjamin var också med och finansierade.

Men mitt i glädjen väljer Sofia att uppmana om riskerna med mopedbil, eftersom även hennes söner har haft det.

– Även fast man tar mopedkörkort och övar på regler och gör provet så är det stor skillnad på att köra moped och mopedbil. Kör några gånger extra i bilen med honom innan du bara släpper iväg honom, för att det känns som att de inte är redo att köra så fort och stort i början, säger Sofia.

– Det sa killen på affären också, han sa att man egentigen borde ta ett speciellt mopedbilkort, svarar Pernilla då.

Men Theo verkar minst sagt vara vettig. Pernilla berättar att han själv hade sagt att han inte är redo att köra inne i stan till en början. Kör försiktigt nu Theo!

MOPEDBIL

Så här ser en mopedbil ut.

Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN