Pernilla Wahlgrens stora lycka – efter 15-åriga sonen Theos beslut: ”Han har...”

Theo Wahlgren. Pernilla Wahlgren.

I senaste poddavsnittet av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren om den stressiga tillvaron.
Hur påverkas yngsta sonen Theo av det? Inte alls verkar det som!
– Han har tydligen haft livets liv, säger Pernilla under samtalet när hon berättar om sonens beslut.
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, har många bollar i luften. Så många att hon faktiskt haft oroväckande problem med stress på sista tiden.

– Det känns som att du har väldigt fullt i huvudet just nu. Det grundar jag på att du glömmer väldigt mycket saker, säger den oroliga vännen tillika poddkollegan Sofia Wistam, 56 i senaste avsnittet av deras gemensamma podcast Wahlgren & Wistam.

Så därför gläds vi lite extra när Pernilla, i samma avsnitt, berättar något riktigt roligt om yngsta sonen Theo Wahlgren, 15. Vadå?

Tareqs okända förflutna – berättar om mörka perioden

Pernilla Wahlgrens boendesituation – under dyra husbygget

Just nu väntar Pernilla på att få flytta in i lyxvillan på Lidingö. Lyxvillan som just nu håller på att byggas för miljonbelopp.

Älskar att mitt nya hus kommer att bada i sol från morgon till kväll…! Dock är vi fortfarande osäkra på hur bästa vägen att ta sig upp till huset ska se ut….! Mycket att tänka på när man bygger hus på ett högt berg…..”, skriver realitystjärnan om bygget i ett inlägg på Instagram.

Under tiden som realitystjärnan väntar på att få flytta in bor hon dock på olika hotell i Stockholmsområdet. Förutom stora husrenoveringen på Lidingö har Pernilla dessutom två sommarhus i Spanien.

Men var bor Theo under den här perioden när mammas lyxhus byggs?

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Pernilla Wahlgrens stora lycka – efter 15-åriga sonen Theos beslut: ”Han har...”

Under ett samtal i det senaste poddavsnittet av Wahlgren & Wistam frågar Sofia om Pernilla har sett den nya Netflix-serien Clark, som handlar om den ökända svenska bankrånaren Clark Olofsson, 75.

– Bianca och Theo har kollat non-stop på den, svarar hon då och säger att hon själv inte har hunnit se den.

Vidare berättar hon om anledningen till syskonduons seriemaraton. Vilket också förklarar Theos nuvarande boendesituation:

– Theo har nämligen praoat hos Bianca på CAIA. Han har samtidigt då sovit hos Bianca. För han tycker att det är jobbigt att åka ut till Lidingö när han ändå ska vara med henne på morgonen, säger hon och avslutar:

– Han har tydligen haft livets liv!

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, discovery+

SENASTE NYTT!