LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos bebislycka - nya bilden visar nytillskottet

19 jul, 2022 
André Färnsveden
Bianca Ingrosso har många gånger berättar hur mycket hon älskar barn. Nu visar hon upp den stora lyckan. Se här!
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Bianca Ingrossos, 27, stora genombrott kom efter att hon medverkade i reality-serien Wahlgrens värld. Där fick tittare följa hennes vardagsliv tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 54 och syskonen Oliver Ingrosso, 32, Benjamin Ingrosso, 24 och Theodor Wahlgren, 15.

Framgångarna i programmet gav henne möjligheten att kunna fortsätta en karriär som influencer och framgångsrik entreprenör.

Idag är Bianca nämligen en av Sveriges största influencers, men också mycket mer än så. Hon driver det egna företaget Caia och har nyligen startat upp smyckesbolaget ANI, tillsammans med vännen Lovisa Worge, 25.

Bianca har varit i en relation med Phillipe Cohen, 28, i många år och trots att förhållandet många gånger tagit slut, verkar de alltid hitta en väg tillbaka till varandra.

Annons

Därför pratas det om Bianca Ingrosso internationellt

På senaste tiden har det däremot spekuleras kring Biancas och Phillips relation. En av anledningarna är att de inte längre gillar eller kommenterar varandras inlägg, vilket är något de ofta gjort tidigare. De firade inte heller midsommar ihop vilket förvånade många.

Och det väcktes ännu fler spekulationer när Bianca senare la upp en Youtube-video där hon pratade om hur singellivet var som vuxen. Men i ett privat meddelande till Hänt gav Bianca sedan ett svar på ryktena – hon är inte singel.

Trots hennes dementering sträckte sig spekulationerna över Sveriges gränser och nådde fram till Norge. Tidningen Se och Hör rapporterade nämligen om Biancas singel-rykte och hänvisade bland annat till den video hon hade publicerat på sin Youtube-kanal.

Bianca Ingrossos bebislycka - nya bilden visar nytillskottet

Bianca har vid ett flertal tillfällen nämt att hon vill ha egna barn. Men nu kan hon istället glädjas åt hennes ”familjemedlems” bebislycka. Det är nämligen så att Melina Criborn, 31 och JacobNauseCriborn, 31, nyligen fått barn. Melina är en av Biancas närmaste och de kallar varandra för familj.

Bianca visar upp lyckan i en händelse på Instagram och berättar samtidigt att hon har blivit gudmor åt Melinas son.

”Med min gudson”, skriver hon på engelska, översatt till svenska.

Bianca tillsammans med Melissa Criborns barn.
Här poserar Bianca Ingrosso med sin nya gudson.

Även Biancas lillebror Benjamin har rollen som gudförälder då Melina gav honom den äran när hon födde sitt första barn, dottern Cleo.

Nu behöver paret bara två barn till för att göra hela syskonskaran till gudföräldrar! Spännande!

FOTO: LINDAHL BJÖRN/AFTONBLADET/TT, INSTAGRAM

Annons