LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lovisa Worge visar upp pojkvännen – första bilden på paret

28 jun, 2022 
Lovisa Worge
Lovisa Worge och Bianca Ingrosso är både bästa kompisar och affärspartners.
Bianca har tidigare hintat om att Lovisa dejtar någon.
Nu visar hon själv upp den nya pojkvännen på Instagram!
Annons
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Bästa vännerna Lovisa Worge, 25, och Bianca Ingrosso, 27, är numera affärspartners. Det var i våras som duon lanserade sitt nya varumärke ANI jewels efter att ha hintat om ett gemensamt hemligt projekt under en längre tid.

Men bara månader innan kom Bianca med chockbeskedet att Lovisa hade sagt upp sig som som Biancas assistent.

Så träffades vännerna Lovisa Worge och Bianca Ingrosso

Det är nämligen så de två vännernas resa började. Året var 2018 och Bianca sökte en assistent.

Lovisa var då 21 år gammal och sökte jobbet tillsammans med 5 000 andra. Men hon gjorde ett gott första intryck på Bianca Ingrosso och i Wahlgrens värld sa Bianca då att hon ville imponera på henne.

Annons

– Jag älskar henne! Jag vill impa på henne! Vad är mitt problem, det är ju hon som ska impa på mig, sa Bianca i programmet.

Vid tidpunkten jobbade Lovisa på ett mediabolag i Norrköping, där hon kommer ifrån. Men när det stod klart att hon slagit ut 5 000 andra sökande för jobbet som assistent gick flyttlasset till huvudstaden.

Anställningen förde tjejerna samman och de är nu mycket goda vänner och arbetskollegor på det nya företaget ANI jewels där Lovisa är kreativt ansvarig.

Lovisa Worge visar upp sin nya kärlek för första gången

Sedan Lovisa Worge började jobba för influencerdrottningen Bianca har hon själv jobbat upp en karriär inom samma bransch och är nu ett stort namn även hon. Hon startade tidigt att göra reklam för Biancas märke CAIA och sedan dess har karriären varit ett faktum.

Det har spekulerats kring om Lovisa är singel eller om hon faktiskt dejtar någon. Bianca har tidigare avslöjat små detaljer kring att hon skulle träffa någon.

– Som jag sa också så hade Lovisa massa skvaller att säga från hennes lilla vistelse i Norge. Jag hade ju aldrig vågat åkt och hälsat på en kille sådär i ett annat land, en hel helg. Jag ska fråga Lovisa sen om jag får säg det här. Men hon gjorde det, sa Bianca i en Youtube-video.

Och under midsommarhelgen publicerade hon den första bilden på hennes kärlekslycka – nämligen en bild där hon kramar om en kille tillsammans med ett hjärta.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons