Bianca Ingrosso avslöjar Lovisa Worges nya kille – efter tystnaden

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Bianca Ingrossos kärleksliv ser ut att gå strålande med pojkvännen Phillipe Cohen.
Nu avslöjar influencern att även Lovisa Worge har en kille i sitt liv – och att dessa tagit ett beslut som Bianca ställer sig skeptisk till.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

När Norrköpings-tjejen Lovisa Worge, 25, klev in i Bianca Ingrossos, 27, liv för ett par år sedan kunde nog ingen ana att duon skulle komma att bli så tighta som de blev. Bianca var på jakt efter en assistent och efter ett stelt möte, som vi alla fick bevittna i Wahlgrens värld, anställdes Lovisa.

Så blir nya Paradise hotel – kraven på deltagarna

Relationen utvecklades snabbt och idag är Lovisa och Bianca bästa vänner. De har dessutom avslöjat att de ska starta ett bolag tillsammans, nu när Lovisa inte längre arbetar för Bianca.

Olikheterna gällande Bianca och Lovisa Worges kärleksliv

Biancas kärleksliv har gått både upp och ner under de senaste åren men det har nästan alltid handlat om samma kille, Phillipe Cohen, 27. Turturduvornas historia har kantats av både samboskap och uppbrott men idag verkar relationen sprudla av lycka. Biancas följare har fått hänga med på hela resan, både i de bättre och sämre stunderna.

Lovisas kärleksliv är däremot allt mer privat. Även om hon idag har ett stort Instagram-konto och delar med sig av uppdateringar gällande livet så hålls relationerna desto mer utanför offentligheten.

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Bianca Ingrosso avslöjar Lovisa Worges nya kille

Men nu kan Bianca plötsligt avslöja att Lovisa träffat en kille, någon som hon har tillbringat en hel helg med utomlands. Lovisas drag är något som Bianca däremot ställer sig skeptisk till, hon menar att detta är något hon själv aldrig skulle göra. Det här berättar nu Bianca i en ny video på Youtube.

– Som jag sa också så hade Lovisa massa skvaller att säga från hennes lilla vistelse i Norge. Jag hade ju aldrig vågat åkt och hälsat på en kille sådär i ett annat land, en hel helg. Jag ska fråga Lovisa sen om jag får säg det här. Men hon gjorde det, säger Bianca.

Huruvida relationen nu fortsätter återstår att se men det finns alltså en kille i Lovisa Worges liv, och norsk verkar han dessutom vara. Spännande!

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

SENASTE NYTT!