LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Adem Berishas tvivel efter Nicole Falcianis drag i Mexiko

07 dec, 2020 
Nicole Falciani och Adem Berisha
Foto: Youtube
Mellan inspelningarna av Paradise hotel testar nu Nicole Falciani något hon aldrig tidigare gjort.
Ett beslut som pojkvännen Adem Berisha öppet visar sitt tvivel kring.
– Oh herregud, säger Adem på Youtube.
Annons
Fem saker du inte visste om Nicole FalcianiBrand logo
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani

Influencern Nicole Falciani, 23, har haft ett turbulent år med både upp- och nedgångar. I våras bröt dåvarande fästmannen Eric Saade, 30, parets förlovning – bara veckor innan det planerade bröllopet. Men sedan dess har Nicole funnit kärleken på nytt i nuvarande pojkvännen Adem Berisha, 29.

Nicole Falciani om rollen som programledare för Paradise hotel

Inte nog med detta har Nicole under hösten dessutom fått sitt drömjobb. I slutet på oktober blev det nämligen klart att Nicole fått den stora äran att ta över som programledare för Paradise hotel efter att Rebecca Stella beslutat sig för att hoppa av.

I en intervju med Hänt har Nicole tidigare berättat om glädjen över uppdraget. Sedan en längre tid tillbaka är Nicole på plats i Mexiko och inspelningarna av den nya säsongen är i full gång. Trots att Nicole inte gjort något programledarjobb tidigare verkar inspelningarna gå strålande och hon anser sig inte ha mötts av några direkta motgångar.

Annons

– Det går väldigt bra. Jag har väldigt roligt och jag lär mig oerhört mycket. Det är definitivt som jag föreställt mig, men samtidigt roligare än vad jag trodde det skulle vara. Det är ingen direkt svårighet, men det är klart att det ibland är svårt att lära sig manus, komma ihåg allas namn och samtidigt leverera framför kameran liksom, sa Nicole då.

Inspelningstiden innebär många veckor ifrån vänner och familj men som tur är har Nicole pojkvännen Adem vid sin sida. Han kommer nämligen att finnas med i Mexiko under hela tiden och paret ser ut att ha det underbart ihop på Nicoles fritid mellan tagningarna.

Nicoles beslut med pojkvännen Adem i Mexiko

I en ny video på Youtube visar nu Nicole upp hur hennes dagar på andra sidan jorden kan se ut. Även om det blir en hel del jobb så har Nicole också mycket egen tid till att träna, upptäcka och umgås med kärleken.

I videon har det dessutom blivit dags för Nicole att testa något som hon aldrig tidigare gjort, nämligen att raka av Adems hår.

Annons

– Jag är så taggad, jag ska raka hans hår. Jag har aldrig rakat någons hår förut, säger Nicole i videon.

Pojkvännen ser skeptisk ut redan från start då Nicole inte riktigt vet åt vilket håll det är hon bör hålla rakapparaten.

– Oh herregud, säger Adem när han förstår att Nicole inte är helt säker på sin sak.

Men influencern sätter sedan i full gång med att raka av håret och tillslut syns en helt snaggad Adem i bild. Trots tvivlet inför rak-upplevelsen verkar Adem relativt nöjd med resultatet.

– Fyra av fem. Man kan inte få full pott på allt, säger han.

Annons