13-barnsmamman Mirka Norrström: Därför gjorde hon slut med pojkvännen

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström slog igenom med dunder och brak när hennes familj var en av familjerna i tv-programmet Familjen annorlunda. Sedan dess har hon skiljt sig från ex-maken och funnit en ny kärlek som dessvärre tog slut tidigare i sommar. Nu bryter hon tystnaden om uppbrottet.
Slå på ljud

Mirka Norrström, 48, slog igenom i tv-rutan i programmet Familjen annorlunda. Med sina 13 barn och maken Peter Norrström charmade hon svenska folket och än idag har hon många trogna läsare på hennes blogg ”Trettonbarnsmamman”.

Mirka och Peter hade varit tillsammans i 23 år när de valde att separera. År 2016 meddelade Mirka att paret beslutat sig för att gå skilda vägar. I en tidigare intervju med Hänt berättade Mirka om uppbrottet från exmaken.

– Nu känns det bra. Vi har liksom kommit förbi den här tjafs-perioden och jag har förstått att vissa saker hjälper inte att ens ta upp. Bara det flyter på med schema över hur han ska ha dem, sa då Mirka till Hänt.

Efter sin medverkan i programmet började Mirka blogga, där hon uppdaterar flitigt med allt från vardagsliv till tuffa motgångar, men såklart även medgångar. För en månad sedan kunde hon glatt dela med sig av en glädjande nyhet – hon hade nämligen funnit kärleken igen!

TALAR UT Filips ärliga ord till vännen – erkännandet efter tuffa tiden

Mannen som då fångat Mirkas hjärta valde hon att kalla för ”M” och tv-profilen avslöjade att han är från Gotland. Till en början verkade allt vara frid och fröjd mellan dem och Mirka var minst sagt lycklig. Men i ett meddelande till Hänt tidigare i sommar förklarade hon att romansen är över.

”Jag valde att avsluta det helt enkelt och det känns bra trots allt”, skriver hon.

Mirka Norrström bryter tystnaden om uppbrottet

För drygt tre veckor sedan skrev trettonbarnsmamman ett blogginlägg där hon uppdaterade sina läsare om varför det tog slut mellan henne och pojkvännen.

”Jag gav mycket tid åt att fundera och analysera om jag verkligen ville satsa på detta förhållande. Jag ville det så gärna i början men mot slutet så började tankarna snurra och jag behövde bestämma för mig själv om jag var redo att ”settle for less”? Vissa saker var superbra medans andra var inte vad jag hade förväntat mig. Jag kom till slutsatsen att jag ville inte chansa för att se om vissa bitar skulle bli bättre då jag kände att de borde ha varit bättre från start. För mig är handlingar så mycket viktigare än ord och ser jag brist på handlingar så räcker inte orden långt”, skriver hon och fortsätter:

”M är en otroligt snäll människa som jag snabbt fick varma känslor för men jag valde att gå vidare och det känns som rätt beslut. Så nu vet ni.” Skrev hon då om uppbrottet.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg i tårar efter händelsen i Lotta på Liseberg

LÄS OCKSÅ: Tittarnas glädje över Axel Pilebys nya jobb på TV4

FOTO: Mirka Noorström/Trettonbarnsmamman

SENASTE NYTT!