LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Märtha Louises pojkvän Shaman Durek Verretts nya video skapar starka reaktioner

16 jan, 2022 
SHAMAN DUREK, PRINSESSAN MÄRTHA LOUISE
Norska prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek har varit ett par i flera år. Nu delar han med sig av en ny video som skapar starka reaktioner.
”Min kvinnliga sida. Alla har en”, skriver han på Instagram.
Annons
Prinsessan Madeleines nya bild med barnen Leonore, Nicolas och AdrienneBrand logo
Prinsessan Madeleines nya bild med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne

Prinsessan Märtha Louise, 50, är en del av det norska kungahuset. Hon är dotter till kung Harald V, 84, och drottning Sonja, 84. Hon är den fjärde i den norska successionsordningen, efter sin yngre bror Haakon Magnus, 48.

Märtha Louise har alltid gått sin egen väg och har blivit känd världen över för sin modfällda sida. Hon är sedan ett par år tillbaka tillsammans med shamanen Durek Verrett, 47.

Shaman Durek är väldigt andlig och spirituell av sig och nu visar han upp en ny sida av sig själv som han kallar för sin "kvinnliga sida".

Märtha Louise sorg efter Shaman Dureks sjukdomsbesked

Shaman Durek har dock inte haft det helt lätt den senaste tiden. Förra månaden nåddes vi av nyheten att han blivit sjuk. Det var inte vilken sjukdom som helst, utan det var njursvikt som drabbat honom.

Njursvikt är en sjukdom som hindrar njurarna från att rena blodet som det ska. Då stannar skadliga ämnen och vatten kvar i kroppen som annars hade följt med urinen ut.

Annons

Dialys är en metod som används för att rena och ta bort överflödig vätska i kroppen. Ifall kroppen sedan inte kan renas kan det leda till blodförgiftning eller så kallad sepsis, vilket är en infektion i blodet som ses som så pass allvarlig att du kan dö.

Detta besked blev såklart sorgligt för prinsessan Märtha Louise men förhoppningsvis får Durek den vård han behöver.

Shaman Dureks nya video väcker starka reaktioner

Men nu är de där sorgliga dagarna som bortblåsta. Nu kan Shaman Durek nämligen dela med sig av en ny video på Instagram där han är strålande glad och lycklig. Till videon skriver han:

”Min kvinnliga sida. Vi alla har en, min är väldigt elegant och matchar bra med min manliga sida. Att ha kul och uttrycka mina känslor ger mig möjligheten att gå ännu djupare i min kreativitet. Kom ihåg att vara fri och att vara vild. Gänget, hur uttrycker ni era manliga och kvinnliga sidor?”

I kommentarsfältet får han nu otroligt mycket kärlek och många menar att de verkligen blir inspirerade.

Annons

”Jag beundrar dig! Det är sexigt när en man är så bekväm med vem de är att de kan vara fria och uttrycka alla aspekter av sin själ!”, skriver en person.

”Det är här så bra. Går du ut så på gatorna också? Eller uttrycker du din kvinnliga sida privat bara för dig själv eller en mindre grupp? Hur känner du? Jag känner att min manliga energi är min bekväma plats, men sexuellt känner jag mig väldigt kvinnlig. Det gör mig inget men det förvirrar folk som jag brukade vara intim med. Jag gillar att vara kille, men sexuellt sett älskar jag att vara kvinna”, skriver en annan.

”Det var precis nyligen som jag läste om att vi alla har en kvinnlig och en maskulin sida inom oss. Även animus och anima. Alla borde veta om dem och ha respekt för dem. Tack!”, skriver en tredje.

FOTO: Daryl Henderson, INSTAGRAM

Annons