LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Prinsessan Märtha Louise återförening med Durek Verrett

22 sep, 2020 
Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har varit ett par i över ett och ett halvt år.
Nu har paret återförenats efter sex månader ifrån varandra.
– Jag älskar överraskningar, skriver prinsessan på Instagram.
Annons
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritikenBrand logo
Märtha Louise svar om prinsesstiteln efter kritiken

Den norska prinsessan Märtha Louise, 49, och Shaman Durek Verrett, 45, har varit tillsammans sedan våren 2019. Paret träffades genom en gemensam vän som sa ”du måste träffa Shaman Durek” och kemi uppstod direkt. Prinsessan beskrev det som att det kändes som att hon hade träffat honom förut, vilket han instämde på.

– Vi träffades genom en gemensam vän, Millana Snow, som sa ”Du måste träffa Shaman Durek”. Vi bestämde en tid, och jag åkte hem till honom med en kompis och när jag gick in sa jag: ”Dig känner jag”. Och han sa ”Ja, det var förutbestämt redan innan vi föddes att vi skulle träffas” och det var det egentligen, sa Märtha Louise då.

I sex månaders tid har ryktena gått varma om att prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Shaman Durek skulle ha gjort slut. Detta var dock något som Durek förklarade för ett tag sedan inte är sant.

I julas nåddes prinsessan av det mycket tragiska beskedet att hennes ex-make, och pappan till hennes barn, Ari Behn, gått bort, endast 47 år gammal. Hela Norge sörjde tillsammans med prinsessan och döttrarna Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, och Emma Tallulah, 11. Våren kom därför att bli en tuff tid och en stor sorg för familjen. Vad som har förbryllat följarna är att pojkvännen Durek har saknats i offentliga sammanhang under denna period.

Annons

Pojkvännens frånvaro

Att Durek inte har setts med familjen och att de inte lagt ut bilder på varandra på sociala medier var något som ledde till spekulationer om att paret skulle gjort slut. Men nyligen dementerade Durek ryktena och berättade att de bara tagit ett uppehåll från sociala medier för att familjen skulle kunna få sörja barnens pappas bortgång i fred.

– Folk har helt enkelt inte förstått att vi har tagit en paus från sociala medier efter tragedin med Ari. Folk la märke till att vi inte la ut grejer längre, och då tog de för givet att vi hade gjort slut. Men jag och Märtha har inte tagit en paus, och det finns inga problem till familjen, det kan jag försäkra dig om, sa Shamanen då till norska Se och hör.

Överraskad på födelsedagen

Idag fyller prinsessan Märtha Louise 49 år och hon verkar ha blivit väldigt glad över sin födelsedagspresent. Hon lägger nu upp ett glädjande besked på sin Instagram att hon och pojkvännen äntligen är återförenade igen. Hon skriver även att hans ankomst var en överraskning – vilket hon älskar.

Jag älskar överraskningar. Och den bästa överraskningen var att du dök upp på min födelsedag, efter 6 långa månader ifrån varandra. Det har varit så utmanande men ändå fantastiskt att se hur vi kan, även fast vi inte träffas, få en djupare relation och förståelse för varandra”, skriver prinsessan Märtha Louise.

FOTO: Mega

Annons