Prinsessan Sofias utseendeförvandling – har klippt lugg

Prinsessan Sofias utseendeförvandling

Prinsessan Sofia har ändrat sitt utseende. Detta går att se på prinsparets senaste bild på Instagram då Sofia nämligen har en helt ny frisyr – som nu uppmärksammas världen över!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip välkomnade i mars sitt tredje barn för världen. De blev ytterligare en liten prins och prinsessan Sofia och prins Carl Philip var lyckligt lottade över att få välkomna ett till barn till kungafamiljen. Förlossningen gick bra och sedan födseln har Sofia varit föräldraledig med bebisen.

Efter födseln spekulerades det länge om vad för namn den lille prinsen skulle få, bland andra Erik, Philip eller Arthur. Men prinsparet kom fram till Prins Julian Herbert Folke.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prins Julians dop görs om helt – prinsparet tvingas tänka om

I och med coronapandemin kommer inte prins Julian få ett vanligt och stort kungligt dop som sina bröder prins Gabriel och prins Alexander. På grund av rådande situation kommer dopet att behöva minskas, exempelvis när det kommer till gästerna. Till viss del kommer dopet dock kunna dokumenteras, men tyvärr kommer det inte bli någon direktsändning. Margareta Thorgren, informationschef vid hovet förklarade hur dopet är tänkt att genomföras för Hänt.

– Prins Julians dop kommer att dokumenteras och kommuniceras på olika sätt både via foto och rörligt material, i Kungahusets kanaler och förhoppningsvis även i tevekanaler, dock blir det ingen direktsändning. Anledningen till det är att varje dop är unikt och anpassas efter omständigheterna. Sverige är fortfarande i en pandemi som är en viktig del i detta beslut, säger Margareta Thorgren.

Margareta berättar även att kungafamiljen kommer att kunna delta på dopet i bästa fall.

– Förhoppningsvis hela kungafamiljen men gästlistan presenterar vi först några dagar innan dopet. Allt beror på pandemin.

Prinsessan Sofias utseendeförvandling uppmärksammas

Men förutom att prinsparet går i tankarna på dopet så har Sofia nu gjort en utseendeförändring. Hon har nu inte samma frisyr som förr och detta uppmärksammas nu världen över samtidigt som det väcker starka reaktioner.

Det var på Instagram som Sofia publicerade en midsommarhälsning tillsammans med Carl Philip.

Till bilden skrev prinsparet: ”Glad midsommar från oss!”

Som många kanske lagt märke till så har ju Sofia klippt lugg, och visst klär det prinsessan. Flera kommenterar nya looken.

”Så vacker”, skriver en. Följt av en annan som skriver: ”Finaste ni”

Sofias nya lugg har även blivit uppmärksammad utomlands. Exempelvis har Hello Magazine uppmärksammat Sofias nya frisyr, de skriver bland annat att hon visar upp nya frisyren väldigt elegant.

"Hon visade upp sin vackra nya frisyr och valde att köra på lugg.” skrev sajten.

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedts sorg över barnen: ”En pappa som mått kasst”

LÄS OCKSÅ: Martin Melins offentliga flirt till Keyyo väcker starka reaktioner

FOTO: Jonas Ekströmer/TT / Fredrik Sandberg/TT

Senaste nytt