TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Prinsessan Madeleines bild på Halloween med Chris O'Neill och barnen

01 nov, 2021 
PRINSESSAN MADELEINE MED FAMILJ
Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill kommer med en Halloween-hälsning från USA.
Nu visar familjen en helt ny sida och bilden får minst sagt roliga reaktioner av följarna världen över.
Se bilden här!
Annons
Skrattfest när Hänts reportar besöker Halloween på Gröna Lund – Se klippet härBrand logo
Skrattfest när Hänts reportar besöker Halloween på Gröna Lund – Se klippet här

Prinsessan Madeleine, 39, bor i USA tillsammans med maken Chris O'Neill, 47. Under sommaren tillbringade dock hela familjen en hel del tid i Sverige, och ingen var gladare än Madeleine då kungafamiljen kunde återförenas efter nästan två år isär. Såklart var även barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne med på hemmaplan, och lyckan var total hos svenska folket som var glada för prinsessans skull.

Efter sommaren åkte Madeleine tillbaka till USA och sedan dess har vi inte sett familjen i Sverige. Men nu kommer hon med en hälsning till följarna på Instagram – och bilden tillhör inte vanligheterna!

Prinsessan Madeleine kommer inte flytta hem till Sverige

Under sommaren cirkulerades det flera rykten att Madeleine eventuellt skulle flytta tillbaka till Sverige, något Hänt rapporterat om tidigare. Det visade sig inte stämma.

”De bor i Florida nu och kommer fortsätta med det,” skrev hovets informationschef Margareta Thorgren i ett meddelande till Hänt vid slutet av sommaren.

Annons

Men i och med att restriktionerna lättats kommer vi säkerligen få se Madeleine igen inom snar framtid i Sverige. Hon har flera uppdrag och jobb i hemlandet, något hon dessutom visade upp på sociala medier under sitt senaste besök.

Madeleine är verksam inom ”Min stora dag”

”I sjukhusets lekterapi fick jag också träffa flera barn som just nu ligger inlagda. Barnen var alla riktiga kämpar och jag uppskattade att få träffa dem alla! Jag hoppas av hela mitt hjärta att barnen och deras familjer ska gå en ljus framtid till mötes,” skrev Madeleine om sitt besök på Astrid Lindgrens barnsjukhus.

Förutom att hinna med en del uppdrag så var hon såklart med och firade prins Carl Philip och prinsessan Sofias son prins Julians dop som ägde rum i augusti.

Annons

Prinsessan Madeleines lycka – bilden på Halloween-firandet

Prinsessan Madeleine är inte lika flitig med att publicera bilder på sig själv och familjen på sociala medier längre. Men då och då får vi ta del av bilder tagna ur vardagen i Florida.

Och Halloween som är en stor tradition i USA firades såklart av prinsessfamiljen! Madeleine har nämligen publicerat en bild på hela familjen samlad och alla är utklädda.

Prinsessfamiljen firade Halloween!

Följarna reagerar dock på den lite mer ovanliga bilden, exempelvis en följare som är lite fundersam kring Chris utklädnad.

Är Chris utklädd till Magnus Uggla?”, skriver personen.

”Älskar allas utklädnad”, hälsar en annan.

Annons

”Chris är i sådan stämning,” skriver en tredje.

FOTO: Johan Jeppsson/TT / Mikael Fritzon/TT

Annons