Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills lycka med barnen – USA öppnar upp

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine

Efter en lång tid ifrån varandra verkar det nu som att prinsessan Madeleine och familjen har möjlighet att träffa resten av kungafamiljen igen.
Kusinerna kan äntligen få leka med varandra igen!
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga
Slå på ljud

Pandemin som råder världen har såklart inte undgått någon. Detta har ställt till det en hel del för familjer som har släkt världen över, bland annat av orsaken att det inte varit rekommenderat att flyga.

Så påverkades prinsessan Madeleine och Chris O'Neill av pandemin

Några som påverkats av det är kungafamiljen då prinsessan Madeleine och Chris O'Neill bor i USA med sina barn prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore. Detta i sin tur har lett till att prinsessan Madeleine inte haft möjlighet att hälsa på i Sverige med familjen, och en otrolig saknad har uppstått.

Hovets informationschef Margareta Thorgren klargjorde tidigt att det var en oviss tid som väntade för prinsessan Madeleine angående att få träffa, eller inte få träffa, sin familj under pandemin.

– Just nu går det inte att resa, har Margareta tidigare sagt til Hänt om prinsessan Madeleines uteblivna Sverigebesök.

Men nu har vindarna vänt!

Kungafamiljen är samlad vid prins Julians dop

Familjen och släkten är samlad när prins Julian döps.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Madeleines superlycka med barnen

Det har under en längre tid varit strikta restriktioner i USA som har inneburit en hel del omställningar för prinsessan och familjen, bland annat med hemmajobb.

Däremot var det kanske inte hemmajobbet som sved för prinsessan och familjen. Restriktionerna innefattade även inreseförbud i USA, vilket betyder att kungafamiljen inte haft möjlighet att hälsa på prinsessan Madeleine på väldigt länge.

Men nu är det andra bullar! Efter snart 20 månader ska inreseförbudet till USA äntligen slopas – kungafamiljen, och andra vänner, kan nu hälsa på prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen. Den 8 november tillåts medborgare (från ett visst antal länder), som är fullt vaccinerade med godkända vaccin, att resa in i USA.

Om en resa till USA planeras av kungafamiljen står ännu inte klart, men möjligheten finns nu för alla i kungasläkten att träffa varandra fritt, vilken lycka!

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofia och systern Lina Hellqvists spricka i relationen

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofia gör tvärtemot kungaparet – beslutet för barnen

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN