LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Tora Uppstrøm Bergs liv efter otrohetsaffären med Jonas Bergström

29 okt, 2021 
Förlovningen mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström bröts år 2010 efter att en otrohetsskandal uppdagades.
Hur lever Tora Uppstrøm Berg, kvinnan bakom skandalen, idag?
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Jonas Bergström, 42, och prinsessan Madeleine, 39, var ett par i åtta år. Ett år av dem, det sista, som förlovade. Men bröllopet blev aldrig av. Först sköts det upp, för att sedan ställas in helt och hållet. Orsaken till det inställda bröllopet var att relationen mellan prinsessan och Jonas tog slut efter en otrohetsskandal uppmärksammats.

Det var en norsk kvinna vid namn Tora Uppstrøm Berg som gick ut i medierna år 2010 och berättade att hon hade haft en affär med Jonas Bergström, under tiden han var tillsammans med prinsessan Madeleine.

Så lever Jonas Bergström idag

Efter uppbrottet från prinsessan Madeleine försvann Jonas helt från rampljuset. Men sakta men säkert började han dyka upp i vimlet igen.

Jonas är sedan år 2013 gift med sin nuvarande fru Stephanie Bergström, 38, och tillsammans har de tre barn – Katinka, 7, Sebastian, 4, och Wilhelm, 1.

Då och då dyker Jonas och Rebecka upp på lite olika röda mattor. Men på sociala medier har Jonas valt att leva mer privat. På Instagram heter han jonasbstrom, och har ett låst konto med strax över 200 följare.

Annons

Så ser Tora Uppstrøm Berg ut idag

En intervju med Tora Uppstrøm Berg publicerades i Se og Hør våren 2010. I den intervjun berättade Tora att hon hade träffat prinsessan Madeleines dåvarande pojkvän Jonas Bergström utanför en nattklubb i Åre och att de därefter hade tagit en gemensam taxi till hans hotell.

Kort efter att Toras historia blev känd så bröts prinsessan Madeleine och Jonas Bergströms förlovning.

Idag har Tora gått vidare från händelsen.

Tora Uppstrøm Bergs profilbild på Facebook
Tora Uppstrøm Bergs profilbild på Facebook.

Enligt sin Facebook-profil är Tora idag bosatt i Oslo i Norge, och hon verkar ha både kärlek och barn i sin närhet, fint!

FOTO: TT, Sören Andersson/TT

Annons