LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Prinsessans Madeleines ex Jonas Bergström har blivit pappa

03 aug, 2020 
Jonas Bergström har fått sitt tredje barn!Och barnets namn har en viss koppling till exfästmön prinsessan Madeleine.
Annons

Prinsessan Madeleines egna ord om graviditeten – nu berättar honBrand logo
Prinsessan Madeleines egna ord om graviditeten – nu berättar hon

Prinsessan Madeleine, 38, är sedan sju år tillbaka gift med Chris O’Neill, 46. Men prinsessans liv hade kunnat bli ett helt annat. Tre år innan bröllopet med Chris var hon nämligen tillsammans med Jonas Bergström, 41.

Det var 2009 som kungahuset gick ut med nyheten om att prinsessan och Jonas Bergström hade förlovat sig, vilket i sig inte var en liten sak. Som alltid när det kommer till de svenska kungligheterna behöver regeringen först godkänna förlovningen.

Men bara åtta månader efter den glädjande nyheten kom chockbeskedet: Paret hade valt att gå skilda vägar! Det visade sig att Jonas varit otrogen med en norsk kvinna under en resa till Åre.

Tio år har gått sedan dess och Madeleines och Jonas liv har mer eller mindre utvecklats på samma sätt, i alla fall när det kommer till bröllop och barn. I samband med att den brutna förlovningen blev offentlig valde prinsessan att resa till USA. Där skulle hon senare träffa sin blivande make Chris O’Neill. Paret gifte sig sedan i juni 2013. Som av en slump klämtade bröllopsklockorna även för exfästmannen Jonas bara ett par månader senare när han sa ja till sin Stephanie af Klercker, 37. Hans hustru var dessutom tidigare en av prinsessans närmsta vänner.

Annons

Det ska Jonas Bergströms barn heta

Madeleine är i dag mamma till tre barn, Leonore, 6, Nicolas, 5 och Adrienne, 2.

Och tre barn är precis vad Jonas också numera har. I dagarna meddelade nämligen hans hustru Stephanie den glada nyheten att paret fått sitt tredje barn, en liten son, vilket Svensk Dam var först att rapportera. Och föräldrarna har valt att ge sitt barn ett kungligt namn! I det här fallet Wilhelm, samma namn som prinsessan Madeleines gammalfarfar kung Gustav VI Adolfs bror, prins Wilhelm. Prinsen, som var hertig av Södermanland, var även en uppmärksammad författare och dokumentärfilmare.

Sedan tidigare har Stephanie och Jonas, som i dag är delägare och advokat på Vinges M&A grupp i Stockholm, barnen Katinka, 6, och Sebastian, 3. Familjen bor sedan en tid tillbaka i en enorm lyxvilla på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm, inte långt från Villa Parkudden där Madeleine och Jonas hade planer på att bo en gång i tiden.

Trots att kontakten mellan Jonas och prinsessan Madeleine är mer eller mindre obefintlig i dag verkar de ha grävt ner stridsyxan efter det infekterade uppbrottet.

2018 syntes både Jonas, Stephanie och Madeleine på samma bröllop när deras gemensamma vän Louise Gottlieb gifte sig med sin Gustav Thott.

FOTO: TT

Annons