ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Mysteriet bakom prinsessan Madeleine och Chris O'Neills husförsäljning

21 jun, 2023 
Frida Eklöf
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Det är inte långt kvar tills prinsessan Madeleine och familjen flyttar till Stockholm.
Lyxvillan i Florida är ute till försäljning, men nu har annonsen försvunnit – efter prissänkningarna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Det är inte långt kvar till prinsessan Madeleine, , och Chris O'Neill, , lämnar lyxlivet i Florida. I augusti går flyttlasset till Stockholm för prinsessparet och barnen prinsessan Leonore, 9, prins Nicholas, 8, och prinsessan Adrienne, 5.

Men innan det är dags att ta sitt pick och pack har kungligheterna en hel del att ta tag i.

Mysteriet bakom prinsessan Madeleines lyxvilla i Florida

Huset som har varit prinsessan Madeleines och familjens i tre år har sedan en tid legat ute till försäljning.

I mäklarannonsen har huset på 600 kvadratmeter legat ute för närmare 80 miljoner svenska kronor, vilket är nästintill en tredubbling av husets värde 2020.

Men dock har det varit många vändor för prinsessan Madeleine när det gäller huset i Florida. När huset hade legat ute till försäljning i två veckor sänktes priset med två miljoner kronor.

Annons

Fram till denna veckan har huset legat ute till försäljning, men nu har det blivit borttaget. Och frågan som många undrar är i fall huset har blivit sålt eller om det har blivit borttaget av andra anledningar.

Så kommer prinsessan Madeleines liv bli i Sverige

Hur kommer då vår prinsessa och familj bo i Stockholm? Hemmet som de kommer ha här i Sverige är inte heller fy skam. De kommer nämligen att bosätta sig i det kungliga hovstallet i Stockholm. Detta var något som Ebba Kleberg von Sydow kommenterade tidigare i år i TV:4s Efter fem.

– De kommer att bo i den här lägenheten i hovstallet som är en rejält stor och fint renoverad lägenhet. Hovstallet ligger mitt i smeten, bara ett stenkast från Stureplan, sa Ebba i programmet.

Och hur kommer då familjens liv bli i Sverige? Jo, Leonore, Nicholas och Adrienne kommer att börja i svensk skola. För Chris O'Neills del väntas dock inga större förändringar ske. Medan prinsessan Madeleine kommer fortsätta arbeta aktivt med sitt viktiga arbete som vice hedersordförande för World Childhood Foundation.

Hänt har sökt hovet om huset i Florida.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons