ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tvingas sänka priset på huset

19 apr, 2023 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ska flytta hem till Sverige.
Därav ligger deras villa i Florida ute till försälning.
Men nu tvingas makarna sänka priset.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Prinsessan Madeleine har beslutat sig för att flytta hem till Sverige med maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Den exklusiva villan i Florida ligger ute till försäljning men nu nås vi av beskedet att makarna tvingas sänka priset rejält på huset.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tvingas sänka huspriset

Det var i mars som nyheten kom att familjen flyttar hem.

– Både prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är glada. De ser fram emot att flytta hem igen, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

I mäklarannonsen låg huset ute för närmare 80 miljoner svenska kronor, vilket är nästintill en tredubbling av värdet 2020.

Men nu tvingas makarna sänka priset med drygt 2 miljoner svenska kronor, bekräftar mäklaren Judy Zeder för Expressen.

Annons

– Vi bestämde oss för att justera priset lite, bara. Men allt är bra, säger mäklaren Judy Zeder.

Enligt tidningen är det inte ovanligt i USA att man sätter ett högt pris medan i Sverige sätts det ofta ett lägre pris i hopp om budgivning.

Skulle Chris O’Neill och prinsessan Madeleine få villan såld med nuvarande prislapp 7,45 miljoner dollar – det vill säga 76,8 miljoner kronor blir det ändå en bra affär, skriver Expressen.

Prinsessan Madeleine.
Prinsessan Madeleine.

Därför flyttar prinsessan Madeleine hem till Sverige

En av anledningarna till att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem är på grund av att de vill att barnen ska få en svensk uppväxt.

– Det är ett beslut som prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill har fattat. De är måna om att barnen får en svensk uppväxt just nu, förklarade Margareta Thorgren då.

Det är ännu inte klart var barnen ska gå i skolan. Men enligt tidigare uppgifter kan det röra sig om Carlssons skola som ligger på Östermalm i Stockholm.

Med tanke på att familjen ska bo i Hovstallet på Östermalm i prinsessan Madeleines våning så ligger skolan nära till hands för familjen.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Mäklarbild

Annons