ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine säljer lyxhuset för enorma miljonsumman – se bilderna

08 mar, 2023 
Prinsessan Madeleines hus
Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige vilket innebär att lyxvillan i Florida nu ligger ute till försäljning.
Se bilderna från prinsessfamiljens lyxhem här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till SverigeBrand logo
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige

Under tisdagen kom den glädjande nyheten att prinsessan Madeleine lämnar USA och nu flyttar hem till Sverige. Nyheten offentliggjordes på hovets hemsida där det skrevs:

”Prinsessan Madeleine och herr Christopher O’Neill har beslutat att familjen tills vidare ska vara bosatt i Sverige. Prinsessan Leonore och Prins Nicolas påbörjar under hösten skolgång i Stockholm. Prinsessan Adrienne kommer att gå i förskola”.

Där ska prinsessan Madeleine bo när hon flyttar till Sverige

Vad som också offentliggjordes i pressmeddelandet var att prinsessfamiljen kommer att bosätta sig i det kungliga hovstallet i Stockholm. Detta var något som Ebba Kleberg von Sydow, 42, kommenterade i TV4:s Efter fem.

Annons

– De kommer att bo i den här lägenheten i hovstallet som är en rjält stor och fint renoverad lägenhet. Hovstallet ligger mitt i smeten, bara ett stenkast från Stureplan, sa Ebba i programmet.

Men vad är det då för hem som prinsessan och hennes familj lämnar bakom sig i Florida? Jo det är en enorm lyxvilla i den fina stadsdelen Pinecrest på totalt 600 kvadratmeter boyta.

År 2020 fick prinsessan Madeleine och hennes familj inbrott i sin dåvarande lyxvilla. Den traumatiska händelsen skakade prinsessan rejält och ledde till att familjen flyttade in i villan som de idag bor i.

Miljonregnet över prinsessfamiljen – enorma miljonsumman

Huset som varit familjens hem sedan tre år tillbaka, ligger bara tjugo minuter från den gamla bostaden men denna gång väntas flytten alltså gå allt längre.

Annons

När prinsessan Madeleine och Chris O'neill köpte sitt hus värderades det till cirka 30 miljoner svenska kronor. Nu står det klart att huset ökat i värde markant. I mäklarannonsen ligger huset nämligen ute för närmare 80 miljoner svenska kronor, vilket är nästintill en tredubbling av värdet 2020.

”Beläget på en av de tystaste gatorna i det mycket eftertraktade området North Pinecrest, erbjuds detta smakfullt ombyggda tvåvåningshus”, står skrivet i annonsen.

Med hela sju sovrum, åtta badrum och plats för tre bilar är däremot inte den enorma lyxvillan som prinsessans äger något av de dyraste på mäklarsidan. Husen i området kan nämligen ha en betydligt högre prislapp.

Se bilderna från prinsessan Madeleine och Chris O'neills hus:

Här är bilderna från prinsessan Madeleine och Chris O'neills lyxvilla:

Prinsessans hus
Fasaden av lyxvillan. Foto: TT
Annons
Prinsessans hus
Poolområdet. Foto: TT
Prinsessans hus
Villan har en stor trädgård utan insyn. Foto: TT
Prinsessans hus
Vardagsrum med öppen spis. Foto: TT
Annons
Prinsessans hus
Ett av de åtta badrummet. Foto: TT
Köket
Vitt och fräscht kök. Foto: TT

FOTO: TT

Annons