BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem till Sverige

07 mar, 2023 
André Färnsveden
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och familjen lämnar USA och flyttar till Sverige.
Flytten sker i augusti, lagom till skolstarten.
Paret kommer att bosätta sig i Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neill, 48, har bott tillsammans i Florida sedan 2018. Men nu ligger parets hem i USA till försäljning då familjen planerar att flytta hem till Sverige. De flyttar till Stockholm i augusti, lagom till den svenska skolstarten.

– Ja, det stämmer. Prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill har bestämt sig för att de tillsammans med sina tre barn ska flytt hem till Sverige. De kommer bosätta sig i den våning som prinsessan brukar bo i sedan tidigare som ligger på hovstallet, säger Hovets informationschef Margareta Thorgren.

Paret har tre barn ihop, prinsessan Leonore, 9, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 4. Anledningen till flytten ska handla om att paret är måna om ge sina tre barn en svensk uppväxt.

Annons

Huset till försäljning – enorma beloppet

När paret köpte lyxvillan i Florida 2019, gick det för tre miljoner dollar, vilket motsvarar kring 31,5 miljoner svenska kronor. Just nu ligger samma hus ute för 7,65 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 80 miljoner kronor. Enligt annonsen Enligt annonsen har paret inte dragit sig för några kostnader under renoveringen av de 657 kvadratmetrarna, rapporterar Aftonbladet.

Skulle paret lyckas sälja huset för utropspriset skulle de alltså göra en vinstsumma på runt 50 miljoner svenska kronor.

Prinsessan Madeleines nya uppdrag i Sverige

Nyligen avslöjade Madeleine att hon tackade ja till ett nytt uppdrag i Sverige. Hon ska nämligen bli beskyddare Millesgården på Lidingö. Det berättade hon i ett inlägg på Instagram.

Med stolthet och glädje har jag tackat ja till att bli beskyddare av Millesgården – museet med konstnärshem, antiksamling och skulpturpark på Lidingö utanför Stockholm.”, skrev hon då och fortsatte:

Millesgården är en fridfull plats som jag tycker mycket om att besöka när jag är hemma i Sverige. Bland Carl Milles skulpturer och porlande fontäner finner jag inspiration och glädje

Förutom det nya uppdraget är Madeleine även beskyddare för Min stora dag och vice hedersordförande för World childhood foundation.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons