ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Adrienne sticker ut på nya bilden – följarnas starka reaktioner

11 apr, 2023 
Prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine har delat med sig av en ny bild på alla tre barnen.
Här är detaljen i bilden som får yngsta dottern prinsessan Adrienne att sticka ut rejält!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappenBrand logo
Prinsessan Madeleines lyxhus till salu – svindlande prislappen

Prinsessan Madeleine ska flytta hem till Sverige, från augusti kommer hon äntligen att bo allt närmare resten av familjen. Därav kommer förmodligen fler högtider firas ihop med de andra kungligheterna men just nu får prinsessfamiljen ha sina egna firanden i USA.

Prinsessan Adrienne sticker ut på påskbilden – skiljer sig från syskonen

Under påskhelgen befann sig prinsessan Madeleine med familj i sitt nuvarande hemland och på sociala medier delade familjen med sig av en härlig påskhälsning. På bilden syns prinsessans alla tre barn – prinsessan Leonore, 9, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrienne, 5.

Familjens yngsta medlem Adrienne syns vara den som tagit påskhälsningen på störst allvar. Hon har nämligen klätt ut sig till en liten påskhare, vilket skiljer henne markant från syskonen som inte valt att göra detsamma. Lill-sessan syns både med ansiktsmålning och kaninöron på bilden som fått hela 16 tusen gilla-markeringar i skrivande stund.

Annons

Följarnas reaktioner efter bilden på prinsessan Madeleines familj

Inte nog med att följarna kommenterar hur gulliga prinsessan Madeleines barn är så är det även många som hälsar familjen välkomna hem till Sverige.

Det var nämligen härom veckan som den glädjande nyheten om att prinsessan och hennes familj flyttar hem till Sverige kom. Flyttlasset går dock inte förrän i slutet av sommaren men från och med augusti, perfekt till skolstarten väntas hela familjen vara bosatta i Sverige.

”Glad påsk och välkommen tillbaka”, skriver en följare.

”Densamma till er och välkommen tillbaka till Stockholm senare. Vi kanske möts på gatan...”, skriver en annan.

”Välkommen hem till Sverige med din fina familj”, skriver en tredje.

Kanske blir det inte många fler högtider för prinsessfamiljen i USA nu. Innan både halloween och jul har de flyttat men om det finns några planer på att fira midsommar i Sverige återstår att se.

FOTO: TT

Annons