ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel splittras – anledningen bakom avslöjas

16 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Efter en härlig höstlovsresa till Brasilien splittras nu kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Nu avslöjas orsaken till splittringen.
Annons
Här får drottning Silvia dissen under kungliga besöketBrand logo
Här får drottning Silvia dissen under kungliga besöket

Kungafamiljen har mycket att stå i och nyligen var kung Carl XVI Gustaf, 76, och drottning Silvia, 78, samt kronprinsessfamiljen på en välbehövlig semester till Brasilien under höstlovet.

Inte nog med att drottningen har rötter i Brasilien så har även kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, ett semesterhus i delstaten Bahia. Väl i Brasilien närvarade även drottningen på Childhood Brasil tillsammans med prinsessan Madeleine, 40, som anslöt sig senare till resan, dock missade hon sin syster som hann åka hem med familjen för att hinna tillbaka till skolstarten igen efter höstlovet.

Efter resan till Brasilien åkte kungen och drottningen vidare till Jordanien för ett statsbesök.

Programledarens privata bilder med drottning Silvia

Under året har det filmats för fullt inför den kommande dokumentären Kungahuset som sänds på juldagen på TV4. Och med på resan till Jordanien för inspelningen av dokumentären var programledaren Rania Shemoun Olsson, 47, som är TV4:s hovreporter. När Hänt frågade Rania om besöket tillsammans med kungaparet svarade hon:

Annons

”Jag åker idag utomlands med just kungligheterna”, skrev Rania i ett meddelande till Hänt.

Och på Ranias Instagram var hon flitig med att uppdatera med bilder från resan och det var ofta som drottning Silvia syntes till på bilderna.

I årets upplaga av Kungahuset kommer även prinsessan Madeleines make Chris O'Neill, 48, vara med, något som inte hör till vanligheterna. När Hänt nådde Rania hade hon varit på ännu en inspelning och denna gången med Chris, och för Hänt berättade hon om mötet med Chris.

”Chris var väldigt trevlig! Och glad över att kunna besöka Sverige igen”, skrev Rania till Hänt.

Därför splittas kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Kronprinsessan Victoria har en hel del i sitt schema och nu splittras hon från maken prins Daniel. Anledningen till det är att kronprinsessan ska resa till Kenya nästa vecka tillsammans med den norska kronprinsen Haakon för att bland annat närvara vid ett FN-möte.

Medan Victoria är i Kenya kommer prins Daniel ha eget att stå i då han ska vara med på en lunch för den avgående ärkebiskopen Antje Jackelén tillsammans med kungen, drottningen, prins Carl Philip och prinsessan Sofia på slottet.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Jessica Gow/TT

Annons