ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Rania Shemoun Olssons om mötet med Chris O’Neil – så är han egentligen

14 nov, 2022 
Chris Oneil, prinsessan Madeleine och Rania
Rania Shemoun Olsson leder TV4:s Kungafamiljen 2022.
Nu berättar hon för Hänt om mötet med prinsessan Madeleines make Chris O'Neil.
Så här upplevde Rania honom!
Annons
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till NyhetsmorgonBrand logo
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritters ord om varför de tackade ja till Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson, 47, är sedan i höstas en av de ordinarie programledarna i Nyhetsmorgon. Det var när programmet utökade sina sändningstider som Rania och hennes parhäst Thomas Ritter, 45, presenterades som den nya duon.

– Vi har jobbat ihop tidigare. Vi är kompatibla och jobbar bra ihop. Jag är den som säger massa dumma saker och Thomas räddar situationen. Vi har lite olika intressen och en fin kemi. Jag tycker att vi kompletterar varandra berättade Rania för Hänt om relationen till Thomas strax efter att duon presenterats.

Ranias egna ord om mötet med Chris O'Neill: ”Trevligt”

Inte nog med att Rania arbetar på Nyhetsmorgon, utan hon är även TV4:s hovreporter. På juldagen den 25:e december sänds Kungahuset där tittarna får se programmet där Rania har följt kungafamiljen under det gångna året.

Annons

Nyligen blev det känt att prinsessan Madeleines make Chris O'Neill kommer att medverka i dokumentären i år, något som Svensk dam var först med att rapportera. Det hör inte till vanligheterna att han dyker upp i tv-rutan då Chris inte gillar att stå i strålkastarljuset.

Men för första gången på sju år är det nu klart att vi i årets program kommer att få se även Chris. När Hänt når Rania är hon iväg på ännu en inspelning för programmet.

I ett meddelande till Hänt berättar hon om mötet med Chris och så här beskriver hon honom:

”Chris var väldigt trevlig! Och glad över att kunna besöka Sverige igen”.

Nobbar Nobel-firandet i år igen

Däremot kommer prinsessan Madeleine och maken inte att närvara under Nobel 2022. I den kungliga kalendern stod det nämligen att prinsessan inte kommer att närvara varken under festen eller den kungliga middagen dagen efter. Resten av kungafamiljen ska däremot finnas på plats under samtliga Nobel-evenemang.

– Det är inte bara i år, utan det har varit så de senaste åren. Prinsessan och henens familj bor i USA och avståndet är för långt för att resa till Nobelfesten. Den representeras av andra delar av kungafamiljen, sa hovets informationschef till Svensk dam när prinsessans beslut bekräftades.

FOTO: TT

Annons