ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Rania Shemoun Olssons privata bilder från resan med drottning Silvia

15 nov, 2022 
Drottning Silvia, Rania Shemoun Olsson
Rania Shemoun Olsson befinner sig i Jordanien just nu och spelar in TV4:s Kungafamiljen 2022.
Under resan har hon flitigt uppdaterat sina sociala medier.
Nu delar programledaren med sig av några privata bilder på henne och drottning Silvia.
Annons
Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson om förändringen i TV4Brand logo
Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson om förändringen i TV4

Den folkkära programledaren Rania Shemoun Olsson, 47, landande i höstas rollen som ordinarie programledare i Nyhetsmorgon. Eftersom programmet utökade sina sändningstider så behövdes också flera programledare. Då blev det superduon Rania och parhästen Thomas Ritter, 45, som fick köra tillsammans i tv-rutan.

– Vi har jobbat ihop tidigare. Vi är kompatibla och jobbar bra ihop. Jag är den som säger massa dumma saker och Thomas räddar situationen. Vi har lite olika intressen och en fin kemi. Jag tycker att vi kompletterar varandra berättade Rania för Hänt om relationen till Thomas.

Rania Shemoun Olsson är i full gång med inspelningarna

Det är inte bara Nyhetsmorgon som Rania arbetar med. Hon har även hedersuppdraget som TV4:s hovreporter. I programmet Kungahuset som sänds på juldagen får vi se Rania där hon har följt hela kungafamiljen det gågna året.

Förra året handlade programmet mestadels om pandemin och vi fick se när landet långsamt öppnade upp igen efter alla restriktioner. Vi fick även bevittna när kungafamiljen besökte de som drabbats av pandemin och när de åter igen kunde resa och ta emot utländska statsbesök.

Rania Shemoun Olsson om mötet med Chris O'Neill

Inspelningarna av Kungahuset börjar lida mot sitt slut eftersom december närmar sig med stormsteg. Nyligen blev det känt att prinsessan Madeleines make Chris O'Neill kommer att medverka i dokumentären i år, något som Svensk dam var först med att rapportera om. Det är utöver det vanliga eftersom Chris gärna undviker strålkastarljuset.

Annons

Men nu står det klart att för första gången så kommer vi få se Chris i dokumentären. När Hänt tidigare nådde Rania Shemoun Olsson delade hon med sig av mötet med Chris.

”Chris var väldigt trevlig! Och glad över att kunna besöka Sverige igen”, skrev hon i ett meddelande till hänt.

Rania Shemoun Olssons privata bilder från resan med drottning Silvia

Just nu befinner sig Rania Shemoun Olsson i Jordanien för inspelning av dokumentären. Denna gång är det drottning Silvias och kung Carl Gustafs statsbesök som ska dokumenteras. Kungahuset skriver på sin hemsida att syftet med statsbesöket är att befästa och fördjupa de vänskapliga banden mellan Sverige och Jordanien.

När Hänt nådde Rania om besöket svarade hon:

”Jag åker idag utomlands med just kungligheterna”, skrev Rania i ett meddelande till Hänt.

Rania har varit flitig på att uppdatera sina sociala medier under resans gång. Och vi har fått se flera bilder på drottning Silvia och vad programledaren har för sig på jobbet när hon följer med kungligheterna. Nyligen delade Rania några bilder på drottning Silvia, något som inte hör till vanligheten då det inte är ofta vi får se kungligheten på sociala medier.

Drottning Silvia på besök i Jordanien.
Rania Shemoun Olssons Instagram.
Drottning Silvia i Jordanien
Rania Shemoun Olssons Instagram.
Drottning Silvia i Jordanien
Rania Shemoun Olssons Instagram.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, TV4, InstagramAnnons