LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Félice Jankells hemliga lyxliv – festar med prinsessan Madeleine

08 jul, 2022 
Félice Jankell. Prinsessan Madeleine.
Thorsten Flincks dotter Félice Jankell arrangerade en lyxig fest på franska rivieran i dagarna. Då dök prinsessan Madeleine upp!
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neill, 47, har tidigare nämnt hur fantastiskt det är att återförenas med kungafamiljen och syskonen i prinsessan hemland Sverige. Barnen prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrinenne, 4, ska få tillbringa sommaren i Sverige.

När prinsessan Madeleine landade uttryckte hon sin glädje till Expressen att vara hemma igen.

– Vi ser fram emot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Men de tillbringade inte lång tid i Sverige innan paret drog vidare på andra äventyr.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lämnar Sverige

Nya bilder visar att varken Madeleine eller Chris O'Neill var kvar i Sverige i början av veckan, äventyret tog dem istället till St Tropez i Frankrike där de fångades på bild, något Svensk Damtidning var först att rapportera om.

Annons

Bilderna avslöjar hur paret njuter av en lyxig lunch på den exklusiva restaurangen Le club 55, men barnen syns inte till.

Istället njöt de av lunchen tillsammans med Natalie "Nattis" Werner och Dag Werner. Nattis är en av Madeleines absolut närmaste vänner och hon är även gudmor till prinsessans yngsta dotter Adrienne.

Le club 55 är en exklusiv restaurang som ofta besöks av både kungligheter och celebriteter. Här anländer prinsessan Caroline, dotter till prinsen av Monaco och Grace Kelly.
Le club 55 är en exklusiv restaurang som ofta besöks av både kungligheter och celebriteter. Här anländer prinsessan Caroline, dotter till prinsen av Monaco och Grace Kelly.

Félice Jankells lyxiga liv med miljardären – festar tillsammans med prinsessan Madeleine

Nu avslöjas det att Madeleine och Chris inte bara varit på en lyxig lunch utan också hunnit festa till det med Sveriges yngsta miljardär Nils Tham, 37, något som Svensk dam var först att rapportera om.

Annons

H&M-miljardären Nils är förlovad med Thorstens Flincks, 61, dotter Félice Jankell, 30, och de har sonen, Winston, 2, tillsammans. Paret ska snart gifta sig och sommarbröllopet närmar sig med stormsteg. Men först valde de alltså att arrangera en härlig fest i semesterparadiset.

Att Madeleine och Chris var på plats beror på att prinsessan sedan många år är god vän med bröderna Tham.

I skrivande stund är både Félice Jankell och prinsessan Madelein tillbaka på svenska mark.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Shutterstock

Annons