LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Chris O'Neills starka ord om prinsessan Madeleines familj: ”Vi har inte...”

28 jun, 2022 
Chris O'Neill
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine är på svensk mark igen sedan en tid tillbaka.
Nu berättar Chris om relationen till hustruns familj.
Annons
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssagaBrand logo
Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga

Prinsessan Madeleine, 40, är glad över att vara tillbaka i Sverige. Hela familjen, som består av maken Chris O'Neill, 47, och deras barn prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrinenne, 4, följde med för att tillbringa sommaren med resterande delen av kungafamiljen.

Madeleine och Chris är bosatta i Florida, USA, sedan år 2018 och har knappt kunnat åka till Sverige de senaste åren på grund av pandemin.

Prinsessan Madeleines stora familjelycka

I en ny intervju med Expressen berättar prinsessan om glädjen över att vara återförenad med sina föräldrar och syskon i hemlandet.

Annons

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, säger prinsessan Madeleine till tidningen.

Tiden ifrån familjen har gett prinsessan Madeleine nya perspektiv och insikter.

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på besök i Sverige.
Prinsessan Madeleine och finansmannen Chris O'Neill har varit gifta sen 2018.

Chris O'Neills starka ord om prinsessan Madeleines familj

Finansmannen Chris O'Neill är också väldigt glad över att vara i Sverige. Prinsessan Madeleines make uttalar sig sällan i intervjuer, men för Expressen väljer han att berätta om känslorna inför kungafamiljen.

Annons

– Att spendera tid med min frus familj och träffa vänner. Vi har inte sett dem så mycket under de senaste tre åren, säger Chris O'Neill och fortsätter sedan:

– Det är fantastiskt att vara tillbaka, och att få komma upp hit där jag aldrig har varit, det är ett vackert land, avslutar Chris O'Neill.

FOTO: Patrik Österberg/TT / Karin Törnblom/TT

Annons