LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

7-årige Nicolas första jobb med prinsessan Madeleine – nya bilderna visar buset

21 jun, 2022 
Prinsessan Madeleine är tillbaka på svensk mark igen. Men kungligheten är inte själv. Denna gång har hon med sig prins Nicolas som utför sitt första jobb i strålkastarljuset!
Annons
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet härBrand logo
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

Prinsessan Madeleine, 40, är yngst i syskonskaran av kung Carl XVI Gustaf, 75, och drottning Silvias, 78, tre barn. Madeleine är bosatt på andra sidan Atlanten sen några år tillbaka med sin finansman Chris O'Neill, 47. Tillsammans har de barnen prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrinenne, 4.

Nyligen firade prinsessan sin födelsedag med pompa och ståt. Men något som hovet bekräftade var att prinsessan inte firade i Sverige med resten av kungafamiljen.

– Prinsessan Madeleine är inte i Sverige. Hon kommer att fira sin födelsedag i USA, sade Margareta Thorgren, Hovets informationchef, till Svensk Dam.

Något som också bekräftades av hovet till Hänt var att prinsessan Madeleine skulle gratuleras digitalt av kungafamiljen.

Nya bilderna visar prinsens första kungliga framträdande

Varför prinsessan inte åkte till Sverige på sin parad-dag är fortfarande oklart. Men något som informationschef Margareta Thorngren bekräftade för Hänt var att prinsessan hade ett inplanerat Sverigebesök i slutet av juni. Tanken var då att Madeleine skulle firas av närmaste familjen.

Annons

Och nu verkar prinsessans fans ha fått sina önskningar uppfyllda. Nya bilder avslöjar nämligen att hon har landat på svensk mark med sin familj Bernadotte-O’Neill. Men det är inte Madeleine som är i centrum denna gång. Utan det är hennes son prins Nicolas som utför sitt första kungliga uppdrag. Och visst skiner han i det starka kungliga strålkastarljuset.

Att posera framför kameran kan verkligen vara nervöst. Men Nicolas verkar ha klarat det med bravur, speciellt när han hade Madeleine och Chris där som stöd.

Annons

Men kungligheterna befann sig långt ifrån Drottningholm, bilderna visar att familjen besöker en park vid naturreservatet Skuleberget. I samband med prins Nicolas dop överlämnade Länsstyrelsen i Västernorrland upptäckarparken som dopgåva. Nu var det dags för prinsen att inviga parken!

Även om det inte är Madeleine som skulle uppmärksammas så gjorde hon en minst lika glamorös entré som hon alltid gör. Fast än det bara var vardagskläder som gällde denna gång för prinsessan så såg hon lika lyxig ut som alltid.

Annons

Prinsen verkade verkligen ha det trevligt i Ångermanland och vilket bra jobb han utförde!

Annons

Nu önskar vi kungligheterna en fortsatt trevlig vistelse hemma i Sverige.

FOTO: Patrick Trägårdh/TT

Annons