LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines stora familjelycka - bryter tystnaden: ”Jag är lycklig”

18 jun, 2022 
André Färnsveden
Prinsessan Madeleine flög till Sverige under prins Nicolas 7-årsdag.
När hon anlände var varken sonen eller maken Chris O'Neill med henne.
Men nu berättar hon en glädjande nyhet – läs här!
Annons
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet härBrand logo
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

Prinsessan Madeleine, 40, har länge bott i Florida tillsammans med sin make Chris O'Neill, , och deras tre gemensamma barn, prinsessan Leonore, 8, prins Nicolas, 7, och prinsessan Adrinenne, 4.

Även om de bor på andra sidan Atlanten är det inte ovanligt för familjen att resa till Sverige under sommarmånaderna för att njuta av lite svensk sommar och delta i traditioner som hör kungahuset till.

När Madeleine, tidigare i veckan, anlände till Sverige kom hon dock endast med de två döttrarna. Både Chris och Nicolas hade stannat kvar i USA, och med tanke på att det var dagar innan Nicolas födelsedag, så väckte det en del frågor.

Därför saknades lill-prinsen och Chris på planet till Sverige

Både far och son stannade i Florida under firandet av Nicolas, som fyllde 7 år. Hovets presstalesperson Margareta Thorgren berättade för Expressen att det handlade om sjukdom i familjen och att det inte var lämpligt att flyga då.

Annons

Prins Nicolas hade ont i öronen och då är det inte lämpligt att flyga. Därför kommer pappa Chris O'Neill med sonen på fredag.”, skrev hon till Expressen.

Madeleine la inte heller upp någon bild på sonen för att gratulera honom offentligt utan delade istället en bild där hon poserade med andra barn och pratade om välgörenheten hon gör för Min stora dag.

Tillsammans med Min Stora Dag fick jag igår träffa åtta barn på ett sommarkalas på Hovstallet. Det blev en härlig stund som jag hoppas fyllde på med extra kraft och glädje!”, skrev hon då.

Men planen var att sonen skulle komma till Sverige på fredagen för att firas på riktigt.

Prinsessan Madeleines stora familjelycka - bryter tystnaden: ”Jag är lycklig”

Och så blev det också! Madeleine kunde äntligen återförenas med sonen Nicolas för att fira hans 7-årsdag. På Instagram visar hon nu upp lyckan med en bild på sonen, som poserade med en vit skjorta.

Idag firade vi vår kära Nicolas som precis fyllt 7! Jag är glad över att vi alla är tillsammans igen”, skriver Madeleine intill bilden.

Grattis på födelsedagen i efterskott Nicolas! Och grattis Madeleine till återföreningen med familjen!

FOTO: Magnus Ragnvid/TT, Karin Törnblom/TT

Annons