LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

BILDEXTRA! Prinsessan Madeleine är i Sverige – se bilderna här

16 jun, 2022 
PRINSESSAN MADELEINE
Prinsessan Madeleine är på svensk mark igen. Det firar hon genom att träffa massa härliga barn, se ljuvliga bilderna här!
Annons
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

Häromdagen landade prinsessan Madeleine, 40, i Stockholm för att njuta av den svenska sommaren med kungafamiljens alla härliga traditioner. Det brukar bli några resor till Öland och självklart står det på agendan att fira "Victoria-dagen", det vill säga kronprinsessan Victorias födelsedag den 14:e juli.

Prinsessan Madeleine flög inte över Atlanten på egen hand. Med sig hade hon nämligen döttrarna prinsessan Leonore, 8, och prinsessan Adrienne, 4. Då var det självklart många som undrade var prins Nicolas, 7, och herr Chris O'Neill, 47, höll hus.

Annons

Det hela rörde sig om att lill-prinsen stoppades från att flyga. Men om allt går som det ska så anländer killarna imorgon.

Prinsessan Madeleine är i Sverige – se alla bilder här!

Det är sällan våra kungligheter får en lugn stund. Madeleine hann knappt landa i Sverige innan de officiella uppdragen drog igång.

Nu visar de nya bilderna att Madeleine är på plats i Stockholm och dagen tillbringar hon med massa barn. Tanken är att bidra till att skapa en glädjefylld stund för ett antal barn under "Min Stora Dag" på H.M. Konungens hovstall.

PRINSESSAN MADELEINE
Prinsessan Madeleine in action!
Annons
PRINSESSAN MADELEINE
PRINSESSAN MADELEINE
Annons
PRINSESSAN MADELEINE
Annons
PRINSESSAN MADELEINE

FOTO: Claudio Bresciani / TT

Annons