TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Nicolas bus på prinsessan Madeleine – nya bilderna visar

22 dec, 2021 
Johanna Alm
Prins Nicolas
I veckan besökte prinsessan Madeleine och familjen det kungliga slottet för den traditionella granutdelningen.
Och det var då prins Nicolas bus på mamma Madeleine fångades på film.
Annons
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet härBrand logo
Här fångas prins Nicolas bus på film på kungliga slottet – Se klippet här

Prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O'Neil, 47, har tre barn tillsammans – prinsessan Leonore, 7, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3. Sedan många år tillbaka är de bosatta i Florida, USA.

Barnen är trots deras kungliga titlar precis som vanliga barn som älskar att leka och busa – något som visade sig under den traditionella granutdelningen vid Stockholms slott tidigare i veckan.

Prinsessan Madeleine och familjen är hemma i Sverige

Till följd av pandemin har prinsessan Madeleine inte kunnat resa hem till Sverige, men i år får Madeleine äntligen fira jul med den svenska kungafamiljen igen. Något som hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare har kunnat bekräfta:

”Prinsessan Madeleine och herr Christopher med deras barn kommer hem till jul.”

Prinsessans Madeleines make Chris är en väldigt privat person och det kan därför dröja länge mellan gångerna som man får se honom på ett foto eller event.

Annons

Faktum är att han helt gått under radarn i över en månad. Men tidigare i veckan kunde han äntligen synas till med hela sin familj vid sin sida på svensk mark i huvudstaden.

Prins Nicolas bus vid granutdelningen – kastar ett gosedjur på Madeleine

Under tisdagen var det dags för den årliga traditionella granutdelningen vid Stockholms slott.

Sedan 1960-talet överlämnar studenter från Skogshögskolans studentkår julgranar till Kungliga slottet. Kungsgranen har fått sitt namn efter denna tradition.

Vid mottagandet av julgranarna deltog prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

På plats var även fotografer och journalister och det var då prins Nicolas fångades på bild när han busar med mamma Madeleine.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neil och barnen under den traditionella granutdelningen vid Stockholms slott.

Nicolas strosade runt på slottet med en gosedjurs-igelkott och när Madeleine vände ryggen till såg prinsen sin chans att spela ett spratt på sin mamma.

Annons

Igelkotten kastades mot granen som Madeleine höll i varpå prinsessan vände förvånat vände sig om och skrattade mot sonen.

Se klippet i videospelaren ovan!

I en intervju med Mama från 2019 har Nicolas faktiskt beskrivits som den mest försiktiga av Madeleines och Chris barn.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga "Mamma, you look beautiful!", sa Madeleine då och fortsatte:

– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer som Nicolas också gör och tycker om fina ting.

Trots Nicolas lite lugnare sida så finns det alltså spelrum för lite bus och lek i honom också.

FOTO: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna, Anders Wiklund/TT

Annons