Därför snackar världen om prinsessan Leonore – efter nya bilderna

PRINSESSAN LEONORE, PRINSESSAN MADELEINE

Prinsessan Leonore bor i USA tillsammans med sina föräldrar prinsessan Madeleine och Chris O'Neill. Normalt sett är det hennes föräldrar som står i fokus, men nu riktas strålkastarnas ljus mot henne – på grund av en viss detalj!

Prinsessan Madeleine & Chris O'Neils kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, 40, bor sedan en tid tillbaka i USA tillsammans med sin familj Chris O'Neill, 47, och barnen Leonore, 7, Nicolas, 5, och Adrienne, 3.

Familjen flyttade till USA hösten 2018, närmare bestämt till soliga Florida. Men det är inte de enda platserna som prinsessan Madeleine bott på med sin familj. Sedan år 2006 har hon jobbat med World Childhood Foundation både i Stockholm och USA. År 2010 flyttade hon till New York för att arbeta med välgörenhetsorganisationen.

År 2015 blev det en sväng hem till Sverige lite tillfälligt och senare samma år var det London som blev den nya hemorten. Men nu är det alltså Florida och USA som gäller!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Prinsessan Madeleines glädjebesked för julen 2021

Under coronapandemin har prinsessan Madeleine och hennes familj varit fast i USA. På grund av reserestriktionerna har resande hem till Sverige varit svårt och nu i juletider är den stora frågan om Madeleine kommer hem till svenska kungafamiljen.

Och nyligen kunde Hovet bekräfta för Hänt att i år blir det annorlunda! Den här julen kommer prinsessan Madeleine nämligen fira hemma i Sverige. Någon som kanske blev extra glad över beslutet är prinsessan Leonore som får återförenas med sin kära kusin prinsessan Estelle, 9.

Hänt har tidigare rapporterat om den härliga relationen mellan Estelle och Leonore och flera bilder visar hur kul de har ihop!

I en intervju med Mama har prinsessan Madeleine har tidigare beskrivit Leonore som en väldigt busig liten tjej.

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, sa hon till tidningen.

Därför uppmärksammas prinsessan Leonore utomlands

Och att Leonore har mycket energi är nu något som uppmärksammas stort i utländsk press! Det är Hello Magazine som grävt fram bilden från kronprinsessan Victorias 40-årsfirande från arkiven.

Rubriken lyder ”13 gånger som kungligheter tappat humöret offentligt” och sist ut hittar vi just Madeleine på kronprinsessan Victorias fest.

Kalaset gick av stapeln på Kungliga slottet och vid den tidpunkten hade inte lilla Adrienne kommit till världen ännu. Så Leonore, som då var tre år gammal, och Nicholas, som då var två år gammal, fick verkligen sin mamma att vara sysselsatt.

PRINSESSAN MADELEINE, PRINSESSAN LEONORE, PRINS NICHOLAS

Prinsessan Madeleine hade fullt upp!

FOTO: TT

Så här summerar Hello Magazine vad som hände:

”Trebarnsmamma Madeleine var tvungen att plocka upp sina barn från golvet och försiktigt säga till dem medan kamerorna smattrade på”.

Här är fler bilder som visar hur aktiv och sprallig Leonore är!

PRINSESSAN LEONORE

Prinsessan Leonore

FOTO: TT
KUNGAFAMILJEN

Svenska kungafamiljen!

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Artisten avslöjar intima händelsen i Så mycket bättre – som tittarna inte får se

LÄS OCKSÅ: Carolas nyårsplaner med hemliga mannen

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Janerik Henriksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN