Maxida Märäk avslöjar vem hon delade säng med i Så mycket bättre

MAXIDA MÄRÄK, MELISSA HORN, THOMAS STENSTRÖM

Maxida Märäk är en av artisterna i årets säsong av Så mycket bättre. Nu avslöjar hon ett och annat som tittarna inte får se, som till exempel vem hon delade säng med.

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och Maxida Märak, 33, är en av artisterna som bjudit på nya tolkningar under hösten.

Maxida kan titulera sig som bland annat rappare, sångare, jojkare, aktivist och skådespelare.

Några låtar som hon är känd för är bland annat Feel that gold, Mitt största fan, Över Gränsen (med Garmarna) och Love Last Forever. Maxida har även gjort en jojk – som egentligen inte handlar om någonting. Men när Daniel Adams-Ray, 38, gjorde tolkningen Skotthål fick den liv igen och även Maxidas mamma Nik Märäk var på plats på Gotland och jojkade med honom.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maxida Märäks relation till dotterns pappa Mattias Pirak

Maxida har dottern NikeSunna, 8, och i en intervju med Mama har hon tidigare berättat om hur det är att vara ensamstående mamma. NikeSunnas pappa Mattias Pirak bor nämligen i Jokkmokk men de har delad vårdnad.

– Självklart är det tufft, men jag har blivit så van vid det nu – det är vardag. Det är bara att gilla läget och hoppas på att det kommer att se annorlunda ut i framtiden. NikeSunna är mitt allt och jag vill vara med henne JÄMT. När hon föddes blev jag chockad över att det finns så mycket kärlek, och att jag får känna den, sa Maxida till tidningen 2017.

I Så mycket bättre har tittarna fått lära känna Maxida på ett djupare plan och vi har även fått se skymten av Maxidas ex, och dotterns pappa. När han skickade sin hälsning till Maxida blev hon otroligt känslosam.

Mattias jobbar som renskötare och bor ensam när inte dottern NikeSunna är hos honom.

Keyyo avslöjar bluffen om romansryktet: ”Rösterna ska in”

Maxida Märäks avslöjande om vem hon delade säng med

Hittills har Maxida tolkat flera låtar i Så mycket bättre och även om många har älskat hennes tolkningar så var det vissa tittare som hade ett och annat att säga om hennes tolkning av Arvingarnas Eloise.

Med andra ord är tittarna väldigt engagerade i årets säsong och dessutom får de se mycket av vad artisterna gör under deras tid på Gotland. Men något som de dock inte får se är vad som händer på nätterna.

Nu kan Maxida avslöja vem hon fick äran att dela säng med. I en video på Instagram som Duonöje lagt upp kan hon nämligen avslöja ett och annat.

Vem delade säng?, lyder frågan.

– Jag och Melissa, svarar Maxida.

LÄS OCKSÅ: Magnus Hedman akutopererad – skräcken över att bli blind

LÄS OCKSÅ: Pernilla och Sofias bild med männen skapar reaktioner

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!