TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Leonores bus inför alla – nya bilderna visar

20 dec, 2021 
Prinsessan Madeleines äldsta dotter Leonore i grön sammetsklänning.
Prinsessan Leonore är känd för att vara ett riktigt busfrö.
I år fick mamma prinsessan Madeleine kungafamiljens hedersuppdrag, nämligen att ta emot julgranar vid Stockholms slott.
Då ställer den sjuåriga Leonore till med bus...
Annons
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slottBrand logo
Underbara bilder när prinsessan Madeleine och familjen tar emot julgranar på Stockholms slott

Tillsammans har det omskrivna prinsessparet de tre barn; prinsessan Leonore, 7, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3.

Prinsessan Madeleine hemma i Sverige – för första gången på fyra år

Men i år får Madeleine äntligen fira jul med den svenska kungafamiljen enligt Hovets informationschef Margareta Thorgren, som tidigare i december kunde bekräfta den glädjande nyheten:

”Prinsessan Madeleine och herr Christopher med deras barn kommer hem till jul.”, skrev Margareta i ett meddelande till Hänt.

Madeleines hedersuppdrag på slottet – ta emot julgranar inför årets julfirande

Och i samband med Madeleines hemresa kom även nyheten att hon blivit tilldelad ett stort hedersuppdrag inför julfirandet:

Annons

”I samband med det passade det tidsmässigt att familjen deltar på den traditionella granutdelningen på slottet.”, skrev Margareta Thorgren.

Granutdelningen ägde rum idag den 20 december på Stockholms slott och hela familjen var på plats för det traditionsenliga utdelandet av granar.

Här anländer prinsessan Madeleine, Chris O'Neil och barnen till granutdelningen vid Stockholms slott.
Här anländer prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen till granutdelningen vid Stockholms slott.

Prinsessan Leonores bus på granutdelningen – springer före syskonen

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”, sade prinsessan Madeleine till tidningen Mama år 2019.

Den nu 7-åriga Leonore har inte förändrats. Istället visar hon upp sin busiga sida på nytt under granutdelningen. Vad gör hon?

Jo, enligt traditionen får alla barn en egen liten julgran vid utdelningen. I videon från dagens ceremoni vid slottet kan man se hur den busiga lilla Leonore släpper pappa Chris O'Neills hand för att klämma sig fram föra sina yngre syskon och beslutsamt välja gran först av alla barnen.

Prinsessparets barn visar stolt upp sina små julgranar som de fått vid den traditionella granutdelningen på Stockholms slott.
Prinsessparets barn visar stolt upp sina små julgranar som de fått vid den traditionella granutdelningen på Stockholms slott.

FOTO: Anders Wiklund/TT

Annons