Carolina Gynnings nakenbild hyllas – insikten efter tredje graviditeten

Carolina Gynning

Carolina Gynning väljer nu att berätta hur svårt hon har haft att älska sin kropp.
I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram tackar tv-profilen sin tredje dotter Vilda.
”Utan dig hade jag fortfarande plågat mig själv”, skriver hon.

Carolina Gynning, 43, och kärleken Viktor Philipson fick tidigare i år sitt första gemensamma barn, dottern Vilda. Tv-profilen har sedan dess varit öppen med att hon kan tänka sig flera barn, och hon har sedan tidigare dessutom två döttrar.

Nu väljer Carolina att öppenhjärtigt berätta om sin resa att älska sin kropp efter alla graviditeter, hur hon har brottats med skeva kroppsideal hela livet och att hon nu, vid 43 års ålder, äntligen har kommit tillfreds.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exklusivt
Efter romansryktet i Idol - Dauts kärleksgest mot Sunny

Carolina Gynning om sin kropp efter alla graviditeter

Det är i ett känslosamt inlägg på Instagram som Carolina förklarar att det krävdes tre graviditeter för att hon skulle älska sin kropp igen. Hon förklarar att hon har tampats med skeva kroppsideal hela sitt liv.

”Det tog mig tre graviditeter att älska min kropp igen. Tre gånger skulle min kropp växa bära och föda och nu är jag tillfreds. Jag vet att jag drömde om att komma tillbaka till min vältränade kropp när jag var som mest höggravid! När jag knappt kunde resa mig upp för att ryggen gjorde så ont.

Hon fortsätter:

”Men nu när jag bär Vilda i mina armar har stressen lagt sig. Jag är tillfreds. Jag skämtar ofta om allt, men om jag ska vara allvarlig har jag brottats med ett skevt kroppsideal hela mitt liv.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolinas känslosamma ord: ”Nu känner jag mig hel”

Carolina Gynning förklarar att hon har växt upp med olika bantningstips i tidningarna, hon blev sedan en framgångsrik fotomodell, något som hon beskriver som det värsta yrket för en person som inte är ”tillräckligt smal”.

”Jag fick jämt höra att om jag bara gick ner lite fler kilo så skulle jag kunna få de bra jobben för jag hade ett vackert ansikte men min kropp var inte tillräckligt smal. Det satte sig i huvudet i massor med år. Att jag skulle se ut på ett visst sätt för att accepteras.”

Tv-profilen berättar vidare att hon har försökt gå ner i vikt direkt efter sina andra graviditeter, men denna gång är det annorlunda. För första gången känner hon sig hel.

”Tills nu efter barn nummer tre. Nu känner jag mig hel. Tack Vilda min lilla läkande unge för den lärdomen. Utan dig hade jag fortfarande plågat mig själv.”

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings osäkerhet med Viktor – efter pausen

LÄS OCKSÅ: Dramat efter Bachelorette: Julia Franzéns offentliga bråk med Felix Almsved – nu avslöjar hon sanningen

FOTO: Henrik Montgomery/TT / Cornelia Nordström/Expressen/TT

SENASTE NYTT!