Därför saknas Idol-Nike Sellmars pojkvän Rickard på finalen

Rickard Johansson och Nike Sellmar

Nike Sellmar har under hela säsongen haft stöd från sin pojkvän Rickard Johansson.
Men under fredagens stora final så finns han inte med på plats.
Nu berättar hon varför.
Idol-Nike Sellmars missnöje med vinnarlåten: “Den är mils långt ifrån”
0:39

Efter reklamen: Idol-Nike Sellmars missnöje med vinnarlåten: “Den är mils långt ifrån”

(0:39)

Slå på ljud

Idol-tittarna har varit eniga under hela säsongen och vecka efter vecka har Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwall, 19, tagit sig vidare utan att hänga löst en enda gång.

Det är just dessa två som kommer att göra upp i den största Idol-finalen någonsin som äger rum i Tele2 arena under fredagskvällen.

När Hänt träffar Nike inför finalen berättar hon om det stora stödet hon kommer ha från familj och vänner under kvällen.

– Oj hela min familj, vänner, familjevänner. De kommer vara över 50 personer vad jag vet. De va 47 stycken i fredags och nu är det fler, säger Nike.

Någon som lyser med sin frånvaro är däremot hennes pojkvän Rickard Johansson.

– Nej det gör han inte, han har sitt eget liv just nu och måste fokusera på det.

Därför är inte pojkvännen Rickard på plats

Nikes pojkvän Rickard jobbar även han som musiker och hon har tidigare under säsongen berättat att han inte kommer att kunna vara på plats under fredagarna med anledning av egna jobb.

– Han har sin karriär också som musiker. Han är frilansande gitarrist och så där också. Så han kör på sin dröm samtidigt som jag kör på mig. Och sen får vi kombinera den till slut förhoppningsvis, förklarade Nike tidigare för Hänt.

Rickard Johanssons första ord om Nike Sellmar

Men under en fredagsfinal hade han lyckligtvis chans att vara på plats i studion för att se sin stora kärlek framträda. Då passade Hänt på att prata med Rickard och han är minst sagt stolt över Nikes prestationer under säsongen.

– Det är ju helt makalöst, helt fantastiskt, och det är ju lite annorlunda än på tv, säger Rickard.

Han berättar samtidigt att han stöttar flickvännen så gott han kan på avstånd – och han har aldrig missat en fredagsfinal även om han sitter i tv-soffan.

– Nej men jag stöttar så mycket som jag kan. Jag brukar alltid vara tillgänglig när hon har tid att prata liksom. Men sedan sitter jag ju spikad framför tv:n varje fredagkväll, säger Rickard till Hänt.

Hänt har sökt Rickard för en kommentar.

FOTO: Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN