Idol-Nikes barnbesked med pojkvännen Rickard

Nike Sellmar och Rickard Johansson

Nike Sellmar är en av de favorittippade deltagarna i årets säsong av Idol.
Dessutom är hon sambo med en musiker.
Nu berättar hon om framtidsplanerna med pojkvännen Rickard.
Idol-Nike Sellmans barnbesked med artisten
0:37

Efter reklamen: Idol-Nike Sellmans barnbesked med artisten

(0:37)

Slå på ljud

Idol 2022 är mitt uppe i en rafflande säsong och inför fredagens program återstår åtta idoler som slåss om att vinna den prestigefulla titeln som vinnaren av Idol.

Förra veckan blev det en riktig känslostorm när den yngsta deltagaren av de alla röstades ut av svenska folket. Men Ruby Lindén, 16, hade lyckats övertyga den eminenta juryn och fick livbojen som gjorde att hon fick stanna kvar trots minst röster.

Under fredagen ska de upp på scenen för att sjunga duetter med framgångsrika artister och vi är övertygade om att det kommer att bli ännu en sprakande kväll.

Nike Sellmar har tagit både tittare och jury med storm

En av idolerna har tagit sig långt in i många tittares hjärtan – nämligen Nike Sellmar, 27. Hon har sedan tidigt i säsongen varit favorittippad och juryn blir vecka efter vecka golvade av hennes framträdanden.

Men även utanför Idol-bubblan lever Nike det ljuva livet med sin pojkvän Rickard Johansson, som bor i hemstaden Piteå. Även han är musiker och har därför inte kunnat vara på plats på fredagsfinalerna – fram tills förra veckan då han äntligen kunde vara på plats och stötta sin kärlek!

– Det kändes jättebra, jag har ju pratat med honom under dagen. Alltså jag har ju alltid hans stöd. Det kändes fint och lite jobbigt att se hans ansikte för man blir ju så distraherad, säger Nike till Hänt och fortsätter:

– Så det var, alltså jag blev så glad när jag såg honom, och jag var glad att jag såg honom innan sändningen för då fick jag bli lite känslosam och sen fick jag suga in det. Sedan försökte jag undvika att kolla på honom för mycket så det inte skulle bli för känslosamt.

Nike berättar om framtidsplanerna med pojkvännen

Paret bor tillsammans i Piteå när Nike inte tävlar i Idol. I en intervju med Hänt berättar hon om framtidsplanerna med sin kärlek Rickard.

Och både bröllop och barn kan möjligtvis finnas med i planerna. På frågan om barn i framtiden så berättar hon att det möjligtvis blir så, men man vet aldrig när.

– Jadu, vi får se! Det är oklart än så länge! Jag ska inte säga att det är upp till honom, för det är det inte. Det är upp till oss båda, berättar Nike till Hänt och fortsätter:

– Men ja, han vill saker, och jag vill också saker. Sen när det sker, det är ju en annan grej.

En sak verkar hon däremot vara säker på – hon vill gifta sig innan några barn.

– Det är en grej som jag har, jag skulle vilja gifta mig innan barn.

FOTO: Lars Höglund / TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN