hänt exklusivt

Idol-Nike Sellmar om pojkvännen Rickard Johansson – nu berättar hon

Nike Sellmar och pojkvännen

Kärleken blomstrar i Idol-Nike Sellmars liv men pojkvännen kan dessvärre inte närvara under fredagsfinalerna – detta då han har gig.
Nu berättar Idol-deltagaren om kärlekslyckan med den manliga artisten.
– Jag saknar honom väldigt, väldigt mycket, säger hon till Hänt.
Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna
0:43

Efter reklamen: Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna

(0:43)

Slå på ljud

Nike Sellmar, 27, är en av deltagarna som tagit sig hela vägen till fredagsfinalerna i Idol 2022. Gång på gång har hon under säsongen imponerat på juryn med sin fantastiska röst.

Stora kärlekslyckan med manliga artisten

När Hänt träffar Nike på programmets pressdag berättar hon om lyckan över att få vara en del av Idol-gänget i år. Livet i Stockholm gör däremot att hon är en bra bit ifrån pojkvännen Rickard Johansson som bor i hemstaden.

– Jag har min sambo hemma i Piteå så jag saknar honom väldigt väldigt mycket. Men ah, det är som det är. Han har sin karriär också som musiker. Han är frilansande gitarrist och så där också. Så han kör på sin dröm samtidigt som jag kör på mig. Och sen får vi kombinera den till slut förhoppningsvis, säger Nike.

Är han någon som vi vet vem det är?

– Han är lite lokalkändis i Norrbotten, lite så där. Han började spela och turnera när han var väldigt ung så vissa i vissa kretsar vet verkligen om vem han är. Så det är roligt!

Därför saknas pojkvännen under fredagsfinalerna

Det visar sig dock att Nike inte kommer kunna ha pojkvännens stöd på plats under fredagarna, detta då han har ett hektiskt schema.

– Han gigar typ varje helg, vilket är jätteroligt men vi träffas mest på FaceTime och så har vi verkligen försökt att hitta en helg där han är ledig så då ska han komma ner och hälsa på, säger Nike och fortsätter:

– Men jag är så glad för honom. Han har fått mycket möjligheter generellt just nu där han får gå ut och träffa etablerade artister både från Sverige och USA som han får turnera med så det är jättekul.

Så vad var det egentligen som charmade Nike med just pojkvännen Rickard? Jo, musiker visar sig vara Nikes svaga punkt.

– Jag är ju svag för gitarrister det måste jag ändå erkänna. Musiker, kunniga musiker, det är jag svag för.

FOTO: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN