hänt exklusivt

Därför stoppas Idol-Nike från pojkvännen – dilemmat timmar innan sändning

Nike Sellmar och pojkvännen

Efter flera veckors längtan och väntan ska Nike Sellmars pojkvän närvara under fredagsfinalen denna vecka.
Nu berättar Idol-deltagaren om planerna för helgen samt varför paret stoppas från att ses tills programmet är slut.
– Jag är jättetaggad på att äntligen få träffa honom, säger Nike till Hänt.
Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna
0:43

Efter reklamen: Därför närvarar inte Nikes kille på fredagarna

(0:43)

Slå på ljud

Nike Sellmar, 27, har snabbt kommit att bli en av storfavoriterna i årets upplaga av Idol. Gång på gång har hon under säsongen imponerat på både juryn och tittarna med sin fantastiska röst.

Idol-resan har nu pågått i ett par veckor och även om Nike njuter av livet i Stockholm så innebär det tid ifrån pojkvännen Rickard Johansson som bor i hemstaden Piteå. Nike har tidigare berättat för Hänt om att kärleken inte finns på plats under fredagarna, då han själv arbetar som musiker och är ute på gig.

– Han har sin karriär också som musiker. Han är frilansande gitarrist och så där också. Så han kör på sin dröm samtidigt som jag kör på mig. Och sen får vi kombinera den till slut förhoppningsvis.

Idol-Nike och pojkvännen Rickards dilemma inför återföreningen

Men denna helg är det äntligen dags för Nike och Rickard att återförenas, efter många timmar på Facetime ska de nu få umgås hela helgen.

– Jag är jättetaggad på att äntligen få träffa honom, vi pratar ju varje dag. Men det är ju inte riktigt samma sak så klart, säger Nike till Hänt.

Livet som Idol-tävlande visar sig dock vara hektiskt och allra tightast är schemat under fredagarna. Detta innebär att trots att Rickard nu äntligen kommer ner till Stockholm kommer inte Nike få kramas med pojkvännen förrän sent under kvällen.

– Han kommer ner på dagen på fredagen så vi hinner inte riktigt ses förrän i pausen där mellan programmet och resultatshowen, säger hon.

Planerna för helgen med pojkvännen

Turturduvorna har sedan en mysig kväll tillsammans inplanerad. Om Nike får välja blir det dejt i Gamla stan, då de båda tycker om att vara i stadsdelen.

– Vi hade tänkt gå ut och äta på lördagen, så jag får bjuda ut honom. Det känns skönt att kunna ta sig ur bubblan lite och bara fokusera på varandra. Så det är planen, säger hon.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN