ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-Nike Sellmars missnöje med finallåten – nu berättar hon om besvikelsen

25 nov, 2022 
Nike Sellmar på Idol
Under fredagens Idol-final ska finalisterna framföra tre låtar var.
En av dem är den omtalade vinnarlåten.
Nu berättar Nike Sellmar om missnöjet över låten.
Annons
Idol-Albin Tingwall om att stå mot Nike i finalenBrand logo
Idol-Albin Tingwall om att stå mot Nike i finalen

Idol-hösten börjar lida mot sitt slut och under fredagskvällen får vi reda på vem tittarna har röstat fram till att bli årets idol.

Idolerna kommer under kvällen att framföra tre låtar var – en låt som de valt själva, en låt som de sjungit tidigare under säsongen och framfört lite extra bra och sist men inte minst – vinnarlåten.

Vinnarlåten kommer alltså både Albin och Nike framföra och den som står som vinnare i slutet kommer att få släppa sin version av låten.

Nike Sellmars missnöje inför finalen – besvikelsen över vinnarlåten

Nike Sellmar är däremot inte alls nöjd med vinnarlåten och menar att den är väldigt långt ifrån henne som artist. I en intervju med Hänt berättar hon om missnöjet.

Annons

– Den är milslångt ifrån mig, jag är i Sverige och den är i USA någonstans. Det är så långt ifrån den jag är. Men det får man ta, man får se det som ett avslut på den här resan helt enkelt.

Samtidigt berättar hon att det är väldigt mycket jobb bakom låten och att de inte får göra om den när de väl har fått den.

– Den är lite så som vi får den, och det är ju på gott och ont. För de ska ju också ha tid, alltså det är ju väldigt knappt med tid. De har ju ingen aning om hur många som kommer gå vidare, nu var vi ju fyra istället för tre som exempel. Att göra de inspelningarna, det är ju väldigt mycket jobb bakom en produktion. Och speciellt när det kommer till efterproduktion. Så jag förstår att de inte har kunnat gör mer än vad kanske jag velat be om. Men det är bara så, säger Nike till Hänt.

Albin Tingwalls känslor för vinnarlåten: ”Den passar mig”

Någon som däremot är betydligt mer nöjd med vinnarlåten är Albin som ser fram emot att framföra den.

– Jag älskar vinnarlåten! Jag tycker den är jättebra och jag tycker att den passar mig ganska bra också. Så jag har lyssnat på min inspelade och jag är väldigt nöjd, det känns jättebra.

Vi på Hänt önskar finalisterna ett stort lycka till!

FOTO: Christine Olsson / TT

Annons