ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Katia Mosallys framtidsbesked för Idol – efter första året som jurymedlem

09 dec, 2021 
KATIA MOSALLY
Katia Mosally är det senaste tillskottet i Idol-juryn.
Nu berättar hon för Hänt om året som varit och samtidigt kommer hon med ett plötsligt besked om framtiden.
Annons
3 snabba dejtfrågor med Idol-Fredrik LundmanBrand logo
3 snabba dejtfrågor med Idol-Fredrik Lundman

Årets säsong av Idol börjar lida mot sitt slut och nu är det endast den mäktiga Idol-finalen i Avicii arena som återstår.

I finalen står det nu mellan inga mindre än Birkir Blaer, 21, och Jacqline Mossberg Mounkassa, 23. Både Birkir och Jacqline har gjort starka intryck på svenska folket och spänningen är olidlig angående vem som kammar hem vinsten.

Förutom idolerna själva så finns det ju fyra andra huvudpersoner i Idol som hängt med ända sedan dag ett. Nämligen Idol-juryn, som består av Kishti Tomita, 58, Anders Bagge, 53, Alexander Kronlund, 49, och Katia Mosally, 34.

Katia kom in i Idol-juryn det här året, efter att hon tog över efter Nikki Amini, 37. Katia har lång erfarenhet inom musik och till vardags bor hon i Los Angeles och jobbar med riktiga världsstjärnor.

Därför vill Katia Mosally hålla sin pojkvän hemlig

Men Katia bor inte själv i Los Angeles. Hon har nämligen en pojkvän, som visserligen är svensk men som också bor i LA. Anledningen till att vi inte fått se så mycket av Katias kille är för att hon håller honom hemlig. Hon har tidigare berättat för Hänt om beslutet.

Annons

– Vet du vad? Jag talar inte för honom. Han får göra sin egna grej. Han är fantastisk på det sättet, på allt han gör, sa Katia då till Hänt och fortsatte:

– Men han tar steget ut i det publika när han vill göra det. Så jag ska inte prata för mycket om honom.

Katias mystiska framtidsbesked för Idol

Snart ska Katia åka hem till LA igen efter en intensiv höst i Sverige med allt vad Idol innebär. När Hänt träffar henne på releasefesten av Andra Farhads bok Haja börsen berättar hon om hur året varit.

– Det har känts bra. Men alltså det är ju helt sjukt, jag har varit här sedan september, men det har inte känts som det. Allt har gått väldigt fort, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Nej, men jag har älskat varenda sekund. Men jag kommer sakna Kishti och Bagge och Alex och alla andra.

Blir det en till säsong för din del?

– Det får vi se. Vad tror du?

Jo men det tror jag att det blir.

– Då får vi se om du har rätt eller inte, säger Katia och skrattar.

IDOL 2021
Kishti, Alex, Katia och Anders Bagge är viktiga personer i Idol.

FOTO: Lars Höglund / TT, Karin Törnblom/TT

Annons