TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

Katia Mosallys egna ord framtiden i Idol-juryn – nu berättar hon

05 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Idol-juryn och Katia Mosally.
Idolsäsongen 2022 är sedan några veckor tillbaka över.
Både tv-tittare och jurymedlemmarna har varit imponerade över nivån i årets säsong och spänningen inför nästa år är olidlig.
Nu kan jurymedlemmen Katia Mosally avslöja hennes framtid i Idol-juryn.
Annons
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Katia Mosally, 35, är en del av den eminenta Idol-jury kvartetten. Förra året tog hon över stafettpinnen efter Nikki Amini, 37, och kändes reda från start som en självklar del av juryn. Tillsammans med hennes tre kollegor Anders Bagge, 54, Kishti Tomita, 58, och Alexander Kronlund, 50, har de under hösten varit på jakt efter Sveriges nästa stora Idol.

Juryns hyllningar till årets säsong av Idol

För bara några veckor sedan avslutades årets säsong med en rafflande final i en fullsatt Tele2 Arena. Vid slutet av kvällen var det Nike Sellmar, 27, som stod som vinnare av tävlingen.

Årets säsong av Idol har enligt många tittare varit en av de bästa någonsin. Säsongens deltagare har onekligen imponerat, till och med jurymedlemmen Anders Bagge uttryckte sin förundran över säsongen, när Hänt pratade med honom efter finalen.

Annons

– Nu har jag gjort det här i ganska många år och jag är förvånad över vilken fruktansvärt hög kvalité det är i år alltså. Jag är bländad av att vi hela tiden hittar nya talanger. Det bådar gott inför 2023, säger Anders.

Även jurykollegan Kishti Tomita är imponerad av årets säsong. När Hänt träffar henne på blåa mattan inför Svenska Hjältar-galan berättar hon om sina intryck efter årets säsong.

– Jag är extremt nöjd med året, vi har haft ett fantastiskt Idol-år med många roliga grejer. Liven i Kungsträdgården tyckte jag var väldigt kul och det har varit fantastiska idoler. Så vi får se vad som händer härnäst, säger Kishti.

Katia Mosally om framtiden i Idol

Vid samma tillställning träffar Hänt jurymedlemmen Katia Mosally, där hon berättar om känslorna kring Idolsäsongens slut och kan även avslöja hennes framtid i Idol-juryn.

– Det är ju lite både och, det har varit en fantastisk säsong och jag ser fram emot nästa.

Blir det till säsong för dig i juryn?

– Ni får kolla på tv nästa år, säger hon skämtsamt och fortsätter:

– Ja men det blir det!

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons