Idol 2023 marknadsföring banner

Anders och Johanna Bagge lämnar Sverige – veckor efter husköpet

11 aug, 2022 
Paret Bagge
Paret Bagge ska snart flytta in i sitt gigantiska slott.
Men innan dess ska de lämna landet – nu berättar Anders om deras planer.
– När allt är klart så ska jag och Johanna...
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, har sedan de flyttade ihop levt tillsammans i Anders 1100 kvadratmeter stor villa på Ekerö, som tittarna kunnat se en del av under vissa inslag i Idol.

Men i början av juni avslöjade Anders för Hänt att paret ska flytta till sin första gemensamma bostad, eller rättare sagt slott. Det heter Rastaborgs slott och ligger även det på Ekerö. Slottet är från 1600-talet och är drygt 1500 kvadratmeter stort.

– Vi flyttar! Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa Anders till Hänt då.

Recept.se Nyhetsbrev

Anders Bagges hektiska sommar

Nu när Anders pratar med Expressen berättar han hur det varit fullt upp i sommar, med jobb, ny valp och flytten till slottet.

Annons

– Jag har kört stenhårt, det har varit mycket saker. Jag håller på med mina maskiner i trädgården så fort jag får tid över, jag klipper gräsmattor, jag håller på med hundarna.

– Det har inte varit någon ledig tid, bara jobb. Så är man hemma en dag, så har man fullt ös från morgonen till kvällen. I går höll jag på på ängen, jag gjorde en häststig. För vi ska ha ponnyridning på lördag, vi har ett hundkalas på slottet. Så det är det vi håller på med.

Reser iväg med Johanna – jobbuppdrag på Mallorca

Han berättar hur flytten tar tid och hur mycket det är att fixa.

– Vi flyttar pö om pö, lite i taget. Vi flyttar dit saker, vi hämtar saker som vi har på ett lager, och sätter tillbaka i det andra huset. Vi säljer nog inte det huset förrän nästa sommar. Så vi kommer vara på båda platser. Jag längtar tills att alla saker och kläder finns där, och att man vaknar där varje morgon. Men vi har inte hunnit dit. Man behöver inte ha så bråttom.

Annons

Men innan de flyttar in helt ska paret Bagge lämna landet, både för semester och jobb utomlands.

– När allt är klart så ska jag och Johanna, när Signe är tillräckligt stor, åka på semester till något varmt land. Vi har faktiskt inte varit på någon semester ihop. Jag reser inte så mycket, utan mest i Sverige, och då gillar jag ju att åka bil. Men om vi ska åka, då skulle jag vilja åka någonstans där man får uppleva natur. Madagaskar eller något sånt. Sen ska vi ner till Mallorca en sväng för min fru ska fotas, så vi ska vara där någon vecka. Men vi är hemmamänniskor, vi älskar att vara hemma.

Annons