ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

10 aug, 2022 
Ullared-Morgan
Tv-profilen Morgan Karlsson blev en av storfavoriterna i den populära tv-serien Ullared.
När Hänt träffar tv-profilen berättar han nu om en stora familjelycka – läs mer här!
Annons
Ullared-Morgan om stora familjelyckanBrand logo
Ullared-Morgan om stora familjelyckan

Vad vore succéprogrammet Ullared utan Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny Wallgren, 58? Antingen skulle det inte blivit det samma! I programmet har tv-tittarna fått följa kunderna och personalen inne på Sveriges största varuhus, Gekås.

Morgan och Ola-Conny blev storfavoriter hemma i tv-sofforna och fick även möjligheten att göra en helt egen i spin-off-serie. I En stark resa med Morgan och Ola-Conny kan tittarna följa duons resa runt om jorden där de får testa på nya kulturer, maträtter och andra spännande äventyr.

Men frågan är om vi kommer få se duon i fler säsonger av Ullared.

Ullared-Morgan om relationen till systrarna

När Hänt träffar Morgan berättar han om sin relation till familjen och sina tre systrarna, trots att syskonen bor en bit ifrån varandra pratar de ofta i telefon.

Annons

– Jag har tre systrar, en i Okome och två i Falkenberg. Och vi umgås väldigt bra, vi har kontakt en dag i veckan. Ungefär så att min syster ringer upp mig och frågar hur det är på jobbet och sådär, vi prata och sånt där, säger Morgan till Hänt och fortsätter:

– Det är klart att jag pratar inte sådär allmänt att jag är så pass känd nu så att jag har träffat 50 fans idag, det kanske jag inte nämner. Men i övrigt hur jag mår, om bilen krånglar och så hjälper dem mig. Så det är en bra syskonskara.

Orden om familjelyckan – avslöjar relationen: ”Väldigt bra”

Morgan berättar att han har en fin relation till sina syskonbarn och i och med att de tre systrarna har minst ett barn var så blir familjen rätt så stor. Oftast träffas de när någon i familjen fyller år. Men för Hänt berättar han att han och systersonen träffas ofta.

– Allihopa har barn, den ena har två barn, den ena har tre och den ena har ett. Den är väldigt bra, den ena hyr garage av mig så honom träffar jag ofta och dem andra träffar jag när jag fyller år och när de fyller år och sådär. Det är inte så att vi sitter här en fredagkväll och dricker öl ihop eller grillar, sån relation har jag inte, säger Morgan till Hänt.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, SJUAN

Annons