ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ullared-Morgan om familjetragedin – sorgen efter dödsfallet

21 jul, 2022 
Tv-profilen Morgan Karlsson har en blå tröja.
Morgan Karlsson har i många år stått för underhållningen i tv-serien Ullared.
När Hänt träffar tv-profilen berättar han om Ullared och om sorgen efter dödsfallet i familjen.
Annons
Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”Brand logo
Morgan om kärlekslivet: ”Mycket brevkontaker”

Morgan Karlsson, 49, och Ola-Conny Wallgren, 58, har blivit tittarnas favoriter i succéserien Ullared. Tillsammans jobbar de på Sveriges största varuhus och under årens lopp har tittarna fått följa duon på jobbet.

Deras medverkan blev minst sagt en storslagen succé och resulterade i att de fick en egen serie, En stor resa med Morgan och Ola-Conny. Där fick tittarna se duon resa jorden runt och uppleva allt vad de olika platserna hade att erbjuda.

Morgan Karlsson om programmet Ullared: ”Har gjort mitt”

Sedan fjolåret har det varit många frågetecken om det kommer fler säsonger av Ullared. När Hänt nu träffar Morgan berättar han vad som kan vara anledningen till att det inte kommer någon säsong i år.

Annons

– Jag tror vi har kört tolv säsonger eller någonting och i år är det då första året vi inte kör någonting och det beror ju lite grann på pandemin. Sen så vet inte jag vad ledningen har sagt om de ville vila ut det eller om det är jag som kanske inte ska vara med längre och att de tycker att jag har gjort mitt, säger Morgan till Hänt.

Morgan förklarar även att det kan vara hjärnspökena som säger att det är honom publiken inte vill se.

– Jag vet inte om det bara är en dum grej man tänker efter att man har kört i tolv år så tänker man såhär att man är utsliten. Att man har inget mer att ge, man har visat sig när man har varit hos tandläkaren, man har visat sig när man har klippt sig och alltihop så tänker jag att publiken kanske inte vill ha mig och se mig mer, berättar Morgan.

Efter familjetragedin – Morgan om sorgen: ”Jobbig period”

Vidare berättar Morgan om den tuffa tiden efter att hans föräldrar gått bort och hur det tagit hårt på honom.

Annons

– Min far gick ju bort då 2007, morsan gick ju bort i ALS 1999. Det är klart att det var en väldigt jobbig period för mig, en stor omställning. Men jag hade bott i huset rätt länge innan med min pappa så jag visste vad det här innebär att ta över hus och trädgård så det var ingen nyhet för mig, berättar Morgan.

Då Morgan bott i huset sedan tidigare och systrarna hade egna hus så valde Morgan att köpa huset efter pappans bortgång.

– Alla mina tre systrar hade hus, sambo, förhållanden och allt sådant så det var ingen konkurrens, utan jag la bara ett bud på huset för vad jag ville ge och det accepterades av alla oss. Det gick igenom i tingsrätten och så köpte jag huset.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons