ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ola-Conny Wallgrens stora familjelycka med nya flickvännen Linda

28 jun, 2022 
Ola-Conny Wallgren
Det var nyligen som tv-favoriten Ola-Conny berättade att han har hittat kärleken på nytt.
Nu bekräftar Ullared-profilen den stora familjelyckan med flickvännen Linda i en intervju med Hänt.
Annons
Ola-Connys kärlekshyllning till flickvännen LindaBrand logo
Ola-Connys kärlekshyllning till flickvännen Linda

Ola-Conny Wallgren, 58, är en folkkär tv-profil. Han är känd från Discoverys satsningar Ullared och succéserien En stark resa med Morgan och Ola-Conny.

Serierna som Ola-Conny har glänst i skiljer sig åt. I Ullared får vi följa ikoniska Ullared-profiler som jobbar inne på varuhuset. Medan i En stark resa med Morgan och Ola-Conny får vi följa med Ola-Conny ut på äventyr runt omkring i världen med kompanjonen Morgan Karlsson, 49.

Morgan och Ola-Conny har dock inte en sådan kompisrelation som det framställs i tv.

– Vi umgås inte privat och det var inte som det framgick i programmet. Vi är i olika världar. Vi var som ketchup och hjortronsylt, det skar sig ibland, säger tv-profilen i en exklusiv intervju med Hänt.

Ola-Conny Wallgrens kritik mot kanalen: ”Man blir förlöjligad”

Både Ullared och En stark resa med Morgan och Ola-Conny sänds inte längre. Något Ola-Conny är väldigt tydlig med är att han inte kommer göra såpor igen samt att han är besviken på hur Ullared-produktionen har framställt honom i rutan.

Annons

– Man har vinklats på ett sätt så man blir förlöjligad. Man ska skratta med oss och inte mot oss, säger han till Hänt.

Vad Ola-Conny ska göra härnäst är fortfarande oklart. Om vi kommer att få se honom i tv igen får helt enkelt framtiden utvisa!

Kärlekslyckan med Linda Persson

kärleksfronten går det i alla fall bra för Ola-Conny. Nyligen bekräftade han för Hänt att han har träffat sin livs stora kärlek, Linda Persson. Det gick verkligen snabbt för turturduvorna, redan första dagen de träffades så blev de ett par. Tv-profilen berättar att Linda är en superkvinna och han hintar även om att paret eventuellt kommer att flytta ihop i framtiden.

– Vi bor inte ihop men vi ses varje dag. Ibland hos henne och ibland hos mig, säger han.

Men det slutar inte bara där, Linda har nämligen barn sedan tidigare så Ola-Conny får nu anamma en ny roll – nämligen som bonuspappa. Nu avslöjar han hur relationen är till bonusbarnen.

Annons

– Den är alldeles utmärkt, säger han till Hänt.

Även Ola-Conny Wallgren har barn sedan en tidigare relation.

Vi önskar dem all lycka till i framtiden på deras fortsatta kärleksresa!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, PRIVAT

Annons