Ödesbeskedet om Ullareds framtid – svaret efter tittarnas frågor

Ullared Ola-Conny och Morgan har svart kostym.

I elva säsonger har vi kunnat följa Ola-Conny och Morgan i Ullared. Men nu kommer ödesbeskedet från Discovery+ om den nya säsongen för programmet. Läs om beslutet här!
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred
0:24

Efter reklamen: Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

(0:24)

Slå på ljud

Sedan 2009 har tv-tittarna kunnat följa med i realityserien Ullared, hela elva säsonger har sänts och onekligen blivit en stor favorit hemma i tv-sofforna.

I programmet får man följa kunderna och personalen så som Ola-Conny Wallgren, 58, Morgan Karlsson, 49, och systrarna Maritta Söderström, 78, och Gunnel Hyvönen, 76.

Ullared blev en succé och tittarna fick även se duon Ola-Conny och Morgan resa runt jorden i deras egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny.

Men framtiden för Ullared är osäkert och nu kommer ödesbeskedet efter tittarnas frågor om en ny säsong.

Ola-Connys ilska mot Ullared-produktionen: ”Förlöjligad”

I programmet bjuder många av Ullared-profilerna på sig själva, men ibland blir det för mycket. När Hänt pratar med den folkkäre Ola-Conny förklarar han hur produktionen har vinklat honom i programmet.

– Man ska skratta med oss och inte åt oss, säger Ola-Conny till Hänt och fortsätter:

– Jag är stolt över det jag har gjort, men jag kommer vara hårdare i framtiden. I vissa fall har det vinklats på ett märkligt sätt. Förlöjligad på ett sätt.

Discoverys svar om Ullared – efter tittarnas frågor

Efter förra årets säsong är det många som undrar om programmet kommer fortsätta. På Discoverys Instagramkonto vädjar tittarna om svar om det kommer fler säsonger från varuhuset Ullared.

”Kommer det någon ny säsong av Ullared på kanal 5 och Discovery+ plus ?”, skriver en tittare i kommentarsfältet.

Och nu kommer svaret efter alla frågor.

”Hejsan! Tyvärr har vi ingen information kring nästa säsong riktigt än, men om du hör av dig igen i framtiden så vet vi nog mer!”, svarar Discovery.

Det återstår alltså att se om succéprogrammet och Ullared-profilerna återvänder till tv-rutan!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Bertil Ericson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN